Dan masa untuk mereka pula..


4 hari 3 malam tak jumpa diorang.. Qhaliff sampai tidur depan ruang tamu tunggu daddy balik ! Tengok tv sorang sorang.. biasa bersama daddy ! Huhuhuh... Dan bila aku tiba di rumah , awal pagi semalam.. dia tgk mcm tak percaya daddy dok tidur sebelah dia ! 

Awal pagi... dah kacau daddy ! Dengan tak cukup rehat , daddy bawak laaa semua jenjalan.. Terlebih dahulu gi antar mak mertua ke KLIA. Dia sanggup datang dari Kelantan untuk tlg aku tengokkan keluarga aku.. huhu.. Terharu gueee.. 

Pastu , ke Alamanda.. Memasing mintak aiskim ! Huhuhhu.. Tak pe , daddy belanja.. Huhuh... Pasni , Qhaliff akan ada banyak kerja ! Ada orang nak amik dia bekerja.. hehehe.. Alhamdulillah. Zahra ? Dia garang.. hahahaha.. .InshaAllah... 

10 ulasan:

  1. wah..hebat la qhaliff..dah dapat kerja ya! hehehe..tahniah!

    BalasPadam
  2. Memang rapat betui Ben dengan anak-anak,bagus gitu..

    Wah Qhaliff tak lama lagi,lagi glamour la dari Ben ye..ehehe..

    BalasPadam
  3. Wahhhh...Congrates Qhaliff!!!!

    BalasPadam
  4. QHALIFF BERKOLABORASI DENGAN DADDY KE..ERMM LEPAS NI DADDY BUKAN SAJA BLOGGER MALAH JAGI PENGURUS QHALIFF JUGA..AMIN..ALHAMDULILLAH..TAHNIAH.

    BalasPadam
  5. Rindunya kat aben... Ehhh Qhaliff!! Nak gigit pipi tu!!

    BalasPadam
  6. wah Qhaliff..pas ni lagi popular dari daddy erk

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI