Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 24 Februari 2016

Dan masa untuk mereka pula..


4 hari 3 malam tak jumpa diorang.. Qhaliff sampai tidur depan ruang tamu tunggu daddy balik ! Tengok tv sorang sorang.. biasa bersama daddy ! Huhuhuh... Dan bila aku tiba di rumah , awal pagi semalam.. dia tgk mcm tak percaya daddy dok tidur sebelah dia ! 

Awal pagi... dah kacau daddy ! Dengan tak cukup rehat , daddy bawak laaa semua jenjalan.. Terlebih dahulu gi antar mak mertua ke KLIA. Dia sanggup datang dari Kelantan untuk tlg aku tengokkan keluarga aku.. huhu.. Terharu gueee.. 

Pastu , ke Alamanda.. Memasing mintak aiskim ! Huhuhhu.. Tak pe , daddy belanja.. Huhuh... Pasni , Qhaliff akan ada banyak kerja ! Ada orang nak amik dia bekerja.. hehehe.. Alhamdulillah. Zahra ? Dia garang.. hahahaha.. .InshaAllah... 

10 komen :

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

wah..seronok la diorang

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

wah..hebat la qhaliff..dah dapat kerja ya! hehehe..tahniah!

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

happy time

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Memang rapat betui Ben dengan anak-anak,bagus gitu..

Wah Qhaliff tak lama lagi,lagi glamour la dari Ben ye..ehehe..

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

mesti rindu gila kan..

Aziey AB berkata... [Reply to comment]

Wahhhh...Congrates Qhaliff!!!!

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

QHALIFF BERKOLABORASI DENGAN DADDY KE..ERMM LEPAS NI DADDY BUKAN SAJA BLOGGER MALAH JAGI PENGURUS QHALIFF JUGA..AMIN..ALHAMDULILLAH..TAHNIAH.

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Rindunya kat aben... Ehhh Qhaliff!! Nak gigit pipi tu!!

Yaya Azura berkata... [Reply to comment]

hebat qhaliff!

Suriaamanda berkata... [Reply to comment]

wah Qhaliff..pas ni lagi popular dari daddy erk

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI