Selasa, 23 Februari 2016

Kejayaan tak terucap !

Bertahun aku punya perancangan dalam kepala.. akhirnya tercapai dan sangat membanggakan ! Yer , inilah antara yang aku impikan sangat.. Apakah impian aku ? Nak bawa blogger blogger yang aku satukan di bawah satu bumbung , berkumpul .. dan menjalani aktiviti yang menarik sambil membantu promosikan produk pelancongan negara ! 

Dan ada orang besar menyaksikan segala galanya !! Timbalan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan , YB Datuk Mas Ermiyati Samsudin , Tourism Malaysia dan Tourism Pahang... Amacam ? Turut tak dilupai... media media utama di negara kita... turut berada di situ.. Terima kasih !!

Terima kasih rakan rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari ! Korang semua terbaikkk !! Samada yang join dan yang tak dapat join ! InshaAllah.. kita akan buat lagi..

6 komen :

luqman zakaria berkata... [Reply to comment]

tahniah untuk pencapaian nih abg ben..semoga sentiasa success dan terus berjaya lagi dan lagi. amin

Khamsi Abdullah berkata... [Reply to comment]

Terbaik bang.

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben..bangga menjadi sebahagian dari Kelab Blogger Ben Ashaari..harap dapa join next time..

Faziera193 berkata... [Reply to comment]

Tahniah tahniah!!! =)

Next time nak join..

Suriaamanda berkata... [Reply to comment]

harap2 next boleh join la...

Delimasari berkata... [Reply to comment]

tahniah

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI