Kejayaan tak terucap !

Bertahun aku punya perancangan dalam kepala.. akhirnya tercapai dan sangat membanggakan ! Yer , inilah antara yang aku impikan sangat.. Apakah impian aku ? Nak bawa blogger blogger yang aku satukan di bawah satu bumbung , berkumpul .. dan menjalani aktiviti yang menarik sambil membantu promosikan produk pelancongan negara ! 

Dan ada orang besar menyaksikan segala galanya !! Timbalan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan , YB Datuk Mas Ermiyati Samsudin , Tourism Malaysia dan Tourism Pahang... Amacam ? Turut tak dilupai... media media utama di negara kita... turut berada di situ.. Terima kasih !!

Terima kasih rakan rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari ! Korang semua terbaikkk !! Samada yang join dan yang tak dapat join ! InshaAllah.. kita akan buat lagi..

6 ulasan:

 1. tahniah untuk pencapaian nih abg ben..semoga sentiasa success dan terus berjaya lagi dan lagi. amin

  BalasPadam
 2. Tahniah Ben..bangga menjadi sebahagian dari Kelab Blogger Ben Ashaari..harap dapa join next time..

  BalasPadam
 3. Tahniah tahniah!!! =)

  Next time nak join..

  BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.