Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 18 Februari 2016

Maternity Pillow untuk si isteri..

Alhamdulillah.. Siap dah.. Moga pasni kurang ngadu sakit belakang terutama masa nak tidur..
Aku tempah maternity pillow ni kt Nursya38 beberapa minggu yg lalu dan tadi baru dapat. Banyak tempahan gitu..
Ohhh.. Menda alah ni dibuat dengan kekabu asli agar tahan lama dan menggunakan kain japanese cotton supaya tidak panas dan mudah diurus.






#durranicollections


Amacam?  Berminat?? Sila lawati..
FaceBook Page : Durrani's Collections
InstaGram :  Nursya38


7 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Moga kak zila happy dan lebih selesa...suka tengok warnanya...

anis abdullah berkata... [Reply to comment]

cantik. tapi dah tak pregnant. hehe

ezaiza Iza berkata... [Reply to comment]

Ramai kwn yg beli on9 pillow ni, x plak tempah.. klu tempah ni lagi sesuai ngan citarasa n keperluan badan kita kan... tahniah krn mjd suami yg memahami n menjaga keselesaan isteri yg pregnant..

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Menarik jugak nie..untuk sakit belakang pun boleh kut ye Ben..

Miera Nadhirah Tan berkata... [Reply to comment]

Macam macam ada zaman sekarang.. Dulu bila Miera pregnant tak ada pulak bantal2 macam ini... huhuhu.. macam terasa kehilangan... hehehe

Fieza Sani berkata... [Reply to comment]

cantikkkk tapi kena tunggu saya pregnant dulu, baru boleh beli..hehe

nuqudnabawi.com berkata... [Reply to comment]

Bantal yang sangat kreatif dan inovatif. Terbaikk!😊 contohilah ben ashaari, hargai isteri.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI