Maternity Pillow untuk si isteri..

Alhamdulillah.. Siap dah.. Moga pasni kurang ngadu sakit belakang terutama masa nak tidur..
Aku tempah maternity pillow ni kt Nursya38 beberapa minggu yg lalu dan tadi baru dapat. Banyak tempahan gitu..
Ohhh.. Menda alah ni dibuat dengan kekabu asli agar tahan lama dan menggunakan kain japanese cotton supaya tidak panas dan mudah diurus.






#durranicollections


Amacam?  Berminat?? Sila lawati..
FaceBook Page : Durrani's Collections
InstaGram :  Nursya38


7 ulasan:

  1. Moga kak zila happy dan lebih selesa...suka tengok warnanya...

    BalasPadam
  2. cantik. tapi dah tak pregnant. hehe

    BalasPadam
  3. Ramai kwn yg beli on9 pillow ni, x plak tempah.. klu tempah ni lagi sesuai ngan citarasa n keperluan badan kita kan... tahniah krn mjd suami yg memahami n menjaga keselesaan isteri yg pregnant..

    BalasPadam
  4. Menarik jugak nie..untuk sakit belakang pun boleh kut ye Ben..

    BalasPadam
  5. Macam macam ada zaman sekarang.. Dulu bila Miera pregnant tak ada pulak bantal2 macam ini... huhuhu.. macam terasa kehilangan... hehehe

    BalasPadam
  6. cantikkkk tapi kena tunggu saya pregnant dulu, baru boleh beli..hehe

    BalasPadam
  7. Bantal yang sangat kreatif dan inovatif. Terbaikk!😊 contohilah ben ashaari, hargai isteri.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009