Maternity Pillow untuk si isteri.. - BEN ASHAARI

Maternity Pillow untuk si isteri..

Alhamdulillah.. Siap dah.. Moga pasni kurang ngadu sakit belakang terutama masa nak tidur..
Aku tempah maternity pillow ni kt Nursya38 beberapa minggu yg lalu dan tadi baru dapat. Banyak tempahan gitu..
Ohhh.. Menda alah ni dibuat dengan kekabu asli agar tahan lama dan menggunakan kain japanese cotton supaya tidak panas dan mudah diurus.






#durranicollections


Amacam?  Berminat?? Sila lawati..
FaceBook Page : Durrani's Collections
InstaGram :  Nursya38


7 ulasan:

  1. Moga kak zila happy dan lebih selesa...suka tengok warnanya...

    BalasPadam
  2. cantik. tapi dah tak pregnant. hehe

    BalasPadam
  3. Ramai kwn yg beli on9 pillow ni, x plak tempah.. klu tempah ni lagi sesuai ngan citarasa n keperluan badan kita kan... tahniah krn mjd suami yg memahami n menjaga keselesaan isteri yg pregnant..

    BalasPadam
  4. Menarik jugak nie..untuk sakit belakang pun boleh kut ye Ben..

    BalasPadam
  5. Macam macam ada zaman sekarang.. Dulu bila Miera pregnant tak ada pulak bantal2 macam ini... huhuhu.. macam terasa kehilangan... hehehe

    BalasPadam
  6. cantikkkk tapi kena tunggu saya pregnant dulu, baru boleh beli..hehe

    BalasPadam
  7. Bantal yang sangat kreatif dan inovatif. Terbaikk!😊 contohilah ben ashaari, hargai isteri.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.