Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 24 Februari 2016

Projek Kembara KBBA9 2016 seterusnya..

LEGOLAND !! Weeeeee.... Hehehe.. Cerita pasal Taman Negara belum lagi abis pon tapi aku nak skip sekejap.. Penat belum abis lagi. Terlalu seronok hingga abis banyak tenaga namun dalam seronok tu , kena beringat juga... haaa.. kan kan

Sebenarnya projek Legoland ni tak la ramai macam yang Taman Negara tu tapi ada la berbelas blogger yang gi gak termasuk keluarga memasing.. Huhuh... Dan ada aktiviti yang disediakan oleh pihak Legoland.. Aku pun akan turun juga. Tak pernah dapat pusing sampai abis di sini.. huhuh.. 

2 hari di sana dan kemudian , akan ke destinasi lain serta projek projek mega yang lain.. dah dalam perancangan ! Alhamdulillah.. ramai buka mata dah akan kewujudan Kelab Blogger Ben Ashaari ni. Yang penting , blogger blogger picisan yang dipandang rendah sebelum ni , berjaya buktikan mereka juga setanding dengan blogger yang berlagak diva ni ! Huhhhh... 

InshaAllah , sebelum Ramadhan , aku nak settlekan lagi beberapa Kembara. Kalau ada di antara korang berminat nak jadi penaja utama , sila email aku di BenAshaari@yahoo.com . 

Terima kasihh ! 

9 komen :

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

yeahhhhh....!!! alahmdulillah...tercapai impian nak bawak keluarga kesana atas tiket blogger....love kbba

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Bestnya...bila nak dapat join ni

Munirah Mustafar berkata... [Reply to comment]

seronoknya!
best kalau dapat join ni!

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

jumpa kat sana...horey ! tak sabar tunggu family day kbba lak..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah...semakin murah rezeki...syukur...syukur...syukur..

miss zyaroses berkata... [Reply to comment]

syoknya kalau dpt join nie

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Teringin sangat nak ikut...tapi tak boleh sebab terpaksa kerja. Have fun geng KBBA!

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

Eh. Macam lama plak tak g kat blog ben . Nampak tajuk entry ni buat gatei yaya nak klik plak. Yang penting, memang tak sabar nak g legoland tu..woohooo !!!

SyamilaMohd berkata... [Reply to comment]

bestnya..kami pun akan kesana juga insya allah...anak2 dah tak sabar nak pergi... ^_^

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI