Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 27 Februari 2016

Tarikan Terbaru di Legoland Malaysia Resort : The Lego Movie 4D , A New Adventure !


Sapa tak kenal Legoland kan ? Dan aku rasa , ramai dah pernah gi sana.. Dan pastinya tertanya apakah ada sesuatu yang terbaru di sana ? Yer.. adaaa ! Kalau korang ke sini , jangan lupa nikmati tayangan movie 4D yang menakjubkan yang mana telah dirasmikan semalam dengan jayanya ! Hehehehe... Rata rata ramai berpuashati la dengan produk terbaru Legoland ni.. 

Pastinya produk terbaru ini akan memikat korang ! 





Ada beberapa movie yang disediakan dan setiap movie memakan masa setengah jam. 
 



Khas buat Johorean , ada offer khas dari Legoland Malaysia. Sila ke www.legoland.my untuk mengetahuinya.. hehehe...

9 komen :

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

Eh ! Mada muka kita ..hahhaaaa

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

kalau bawak my boys ni mesti nak duduk tanak keluar, nak tengok kesemua movie yang ada!

Rizwan Ewan berkata... [Reply to comment]

macam best je. tunggu abg ben belanja bru dpt masuk sana. haha :'P

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

pinjam pic reramai tuu!

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

Yeahh best.. nak datang lagi Legoland..

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Juju & sefamily tak pernah merasai masuk dalam legoland...hari tu xd rezeki atok pergi dalam masa yg sama julia dh packing baju siap2 utk bersama2 kbba..terbaik lah review ben...x sangka legoland semakin menyerlah dgn wujudkan 4D ni kan...baru real story nak saksikan.

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

WOWWWWW! 4D lagi sedap layan ni! Anak-anak mesti suka!

Bonda Zahra berkata... [Reply to comment]

wah, menariknya.bila lah nak dapat p Legoland ni, haih.

Miss Moon berkata... [Reply to comment]

best nya Legoland. Terus rasa cam jakun je sebab tak pernah sampai lagi ke Legoland...nanti kena plan la trip bawak anak anak ke sana

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI