Tarikan Terbaru di Legoland Malaysia Resort : The Lego Movie 4D , A New Adventure !


Sapa tak kenal Legoland kan ? Dan aku rasa , ramai dah pernah gi sana.. Dan pastinya tertanya apakah ada sesuatu yang terbaru di sana ? Yer.. adaaa ! Kalau korang ke sini , jangan lupa nikmati tayangan movie 4D yang menakjubkan yang mana telah dirasmikan semalam dengan jayanya ! Hehehehe... Rata rata ramai berpuashati la dengan produk terbaru Legoland ni.. 

Pastinya produk terbaru ini akan memikat korang ! 





Ada beberapa movie yang disediakan dan setiap movie memakan masa setengah jam. 
 



Khas buat Johorean , ada offer khas dari Legoland Malaysia. Sila ke www.legoland.my untuk mengetahuinya.. hehehe...

9 ulasan:

  1. Eh ! Mada muka kita ..hahhaaaa

    BalasPadam
  2. kalau bawak my boys ni mesti nak duduk tanak keluar, nak tengok kesemua movie yang ada!

    BalasPadam
  3. macam best je. tunggu abg ben belanja bru dpt masuk sana. haha :'P

    BalasPadam
  4. Yeahh best.. nak datang lagi Legoland..

    BalasPadam
  5. Juju & sefamily tak pernah merasai masuk dalam legoland...hari tu xd rezeki atok pergi dalam masa yg sama julia dh packing baju siap2 utk bersama2 kbba..terbaik lah review ben...x sangka legoland semakin menyerlah dgn wujudkan 4D ni kan...baru real story nak saksikan.

    BalasPadam
  6. WOWWWWW! 4D lagi sedap layan ni! Anak-anak mesti suka!

    BalasPadam
  7. wah, menariknya.bila lah nak dapat p Legoland ni, haih.

    BalasPadam
  8. best nya Legoland. Terus rasa cam jakun je sebab tak pernah sampai lagi ke Legoland...nanti kena plan la trip bawak anak anak ke sana

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009