Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 12 Februari 2016

ZUGOTRIX SUPERDRY , baby diapers keluaran tempatan !





Ni ada produk baru baby diapers keluaran FOIRFE RESOURCES. Pemilik syarikat ni Mastura Mohamed dari Kuala Lipis,Pahang. Baby diapers ni namanya ZUGOTRIX SUPERDRY. Warehouse tuk ZUGOTRIX SUPERDRY ni pun kat Kuala Lipis jugak. Ni koordinat GPS nyer 40 10’ 02.7”N   1020 01’ 58.1”E

ZUGOTRIX SUPERDRY ni adalah diapers yang berkualiti tinggi. Kalau kat market, nak tau diapers tu dlm group kualiti tinggi ni senang je. Kalau bilangan keping diapers dlm beg tu ada 32-38keping dan harganya RM32 keatas..haaa ni kualiti tinggi diapers la.

ZUGOTRIX SUPERDRY ni cepat menyerap, kering, lembut, tape boleh guna banyak kali dan dibahagian pinggang tu sgt banyak boleh direnggangkan. Baby mmg sgt selesa pakai dan ciri-ciri ni semua penting tuk kesihatan kulit bayi jugak.


Bagi yang mmg pengguna diapers kualiti tinggi yg kt pasaran tu, boleh lah try ZUGOTRIX SUPERDRY ni. Sbb harga lagi MURAH. Kalau diapers kualiti tinggi kat pasaran tu harganya antara RM32-RM38. Tapi ZUGOTRIX SUPERDRY ni hanya RM29.90..Jimatkan?? Buat apa bayar lebih tuk kualiti yang sama, baik kita beli ZUGOTRIX SUPERDRY ni.

Bagi yang diapers anak bocor waktu tengah malam bila pakai kualiti sederhana atau kualiti rendah tu, boleh la pakai ZUGOTRIX SUPERDRY ni tuk waktu malam je. Kan bagus tuk anak, anak lena tidur dan kita pun tak payah la nak kena bangun tengah mlm tuk tukarkan diapers anak yang bocor tu. 



Contoh kena tukar diapers pukul 4pagi, nnt kul 8pagi nak kena tukar lagi sbb ank nak mandi. Kan da pakai 2 keping diapers tuk satu mlm. Baiklah pakai ZUGOTRIX SUPERDRY, sekeping je pakai tuk mlm. Pastu cadar ngn tilam dah basah sbb diapers kualiti sederhana tu bocor , nak kena cuci plak cadar ngn tilam. Mmmm..bazir masa ngn duit jugak. So jom beli ZUGOTRIX SUPERDRY ni tuk menyelesaikan masalah tu.

Boleh hubungi 012-357 5870 dan pastu boleh tengok info company ni kat Fanpage FoirfeResources.



0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI