Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 29 Mac 2016

Bila lutut sakit..

 

Sengal ! Asyik nak kena usap dan urut jer kepala lutut dan pelipat kaki ! Bila solat , memang payah laa ketika nak bangun dari sujud tu.. Fuhhh.. Nak duduk antara dua sujud pun berair mata.. Terasa menyesal main futsal ari tu tapi apakan daya.. dah terjadi !

Tiba tiba aku teringat.. Jus Annona yang boleh meredakan keradangan sakit sendi terutamanya lutut ! Jus Annona yang mengandungi ekstrak durian belanda mampu menjadi paint killer untuk sakit sendi yang aku alami !

Aku pernah buat review mengenai Jus Annona, baru baru ni.. Sakit pada joint di siku aku hilang seketika selepas minum Jus Annona.. Kemudian aku amalkan selama beberapa hari dan terdapat perubahan pada siku aku ! Tu yang aku ligat gi gym balik.. Hehehehe..

image

Aku tak kata pon yang Jus Annona ni akan pulihkan sakit sendi.. Ianya cuma bersifat menghilangkan keradangan.. Tanpa amik ubat yang mana ada orang tak suka makan ubat hospital ni.. Haaa..

Selepas aku minum satu sudu semalam.. terasa lega la jugak lutut aku tu.. Huhuhu.. Alhamdulillah.. Balik rumah , suruh wife urut skit.. Baru boleh tidur ! Nak tunggu seminggu lagi.. tengok kesan camana.. Ari tu , boleh je pulih tanpa gi spital.. heheh..

Oh , ada yang tanya.. mana nak beli ?

image

 

Atau korang boleh ke web Jus Annona mahupun Facebook mereka.

Web : www.annona.com.my

FB : Jus ANNONA

Atau boleh call ANNONA CARELINE ( 016 449 7181 ).

3 komen :

cplud miera berkata... [Reply to comment]

assalam. sy pon pernah alami sakit lutut akibat sukan. sy rekomen Gel Amani. Bole cuba. So far Alhamdulillah. bole dptkan di farmasi berhampiran.

Farah Dafri berkata... [Reply to comment]

mama kite selalu sakit lutut. nk belikan ni utk dia la nnt :D

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Boleh jugak ni klau nk cuba..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI