Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 3 Mac 2016

Bukan senang mau senang !

 

Usia aku dah jangkau 40 tahun ! Dalam dunia blog , aku ni dah kira ‘tua’ dah ! Untuk dapatkan job yang gempak gempak , hanya mereka yang muda jer biasanya akan terpilih..

Maka apa yang perlu aku buat ? Cari sendiri atau ?? Hurmm… Aku rasa aku patut cari sendiri tapi pada masa sama , aku perlu terus jaga network yang aku ada .. Dalam erti kata lain , aku perlu bersaing cara sihat dengan blogger blogger yang jauh lebih muda dari aku.. hensem dan single ! Haaaa !

Apa yang aku buat ? Yer.. siang malam aku gi gym ! Kemaskan diri agar client tengok pon , rasa gembira ! Hahahaha.. Aku bukan nak jadi gigolo yerrr…

Siang di gym Cheras..

image

Malam , di gym Bandar Baru Salak Tinggi lak !

image

Tak penah kah ?? Gilaa tak penat ! Kerap kali aku berenti di RnR Mex untuk menikmati lena yang sekejap ! Tak lama.. dalam 15 minit  ! Tu pun dah memadai.. huhuhuh…

Dan dalam tempoh sebulan , dah nampak ada perubahan ! Huhuhu..

6 komen :

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Assalam Ben..semoga Ben sentiasa di murahkan rezeki..keep it up..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..BETUL...bukan mudah nak senang...

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

triceps tu..hadoii..abg ben..nanti leh jadi partner gym..sy pun dah lama stop pas ada anak ni..nak g balik..adoi malas nyer..

CKB berkata... [Reply to comment]

harap bakal husbie ikut jejak langkah abam ben. :)

Hami Asraff berkata... [Reply to comment]

Saya pun dah kategori blogger tua. Hahaha.

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

perghhhhhhhhhh...terimbau masa mula2 kenal ben masa terjebak dengan gym...haaa cer baca balik entry ben selalu pi gym tu...dalam sebulan wowww...siang malam...mmg stamina habis ni...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI