Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 27 Mac 2016

Legaaa sangat !!

 

Akhirnya , aku ada tv dalam bilik aku sendiri ! Lama dah teringin nak ada tv sendiri tanpa ada gangguan sapa sapa .. hahahaha .. Dah tua tua gini , baru tercapai hajat ! Tv di bawah tu , biar anak anak je kawal.. dalam bilik ni , daddy yang punyaa !

image

Tak pasang ngan Astro pon.. Download movie pastu mirrorkan aja dari Samsung Tab S2 aku.. clear je gambar.. eehehe…

Satu lagi lega ialah.. lutut aku ! Aku pakai yang baru ni , ternyata lebih bernafas skit laaa lutut aku.. Yang sebelum ni , fuhhh.. Yang getah tuu .. ketat skit..

Er , harga pon cun gak yang ni.. huhuuh..

image

Hurm.. kalau tak elok gak minggu depan… memang kena MRI gak la kaki aku ni.. hurmm..

2 komen :

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

memang best pun kalau ada tv dalam bilik..hehehe..nak lagi best, pasang home theater..hehehhe

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Memang nak cari yg macam ni lah jugak, tapi mesti harga dia mahal... Huhuhu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI