Legaaa sangat !!

 

Akhirnya , aku ada tv dalam bilik aku sendiri ! Lama dah teringin nak ada tv sendiri tanpa ada gangguan sapa sapa .. hahahaha .. Dah tua tua gini , baru tercapai hajat ! Tv di bawah tu , biar anak anak je kawal.. dalam bilik ni , daddy yang punyaa !

image

Tak pasang ngan Astro pon.. Download movie pastu mirrorkan aja dari Samsung Tab S2 aku.. clear je gambar.. eehehe…

Satu lagi lega ialah.. lutut aku ! Aku pakai yang baru ni , ternyata lebih bernafas skit laaa lutut aku.. Yang sebelum ni , fuhhh.. Yang getah tuu .. ketat skit..

Er , harga pon cun gak yang ni.. huhuuh..

image

Hurm.. kalau tak elok gak minggu depan… memang kena MRI gak la kaki aku ni.. hurmm..

2 ulasan:

  1. memang best pun kalau ada tv dalam bilik..hehehe..nak lagi best, pasang home theater..hehehhe

    BalasPadam
  2. Memang nak cari yg macam ni lah jugak, tapi mesti harga dia mahal... Huhuhu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009