Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 10 Mac 2016

Masalah ‘orang sado’ !

 

Fuh… mantap ! Baru 2 bulan masuk gym balik ni..

image

Tapi bila tengok makanan.. terutama mak masak !

image

image

Mak we masak , aku leh tolak lagi.. Tapi bila mak yang masak , aku kena la makan terutama bila dia dah pelawa berkali kali ! Haaa… , kena makan gak laaa… heheheeh… Kang , satu hari nanti.. ‘merindu’ baru ada akal ! Jangan sombong sementara ada depan mata kan ?

Tapi kalau hari hari masak… huhhhh ! Hari ni masak lagi ! Sedap lak tuuu..

image

Ni aku surrender ! Aku tak makan walaupun aku giler petai ! Huhuh.. Esok ada meeting.. kang , cakap nafas berbauuuuu woooo ! Ai is segan laaa…

Satu lagi.. tu minyak tuuuu ! Perghhh.. mengundang kolestrol betul ! Hahahaha… Jangan cari pasai woooo.. Awak dah tua woooo ! Nampak je cam 20an tapi dah cecah 30 dah ni..

Eceh.. konon !

2 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

tak nak makan, meh bagi sini sket... apadehal... hahahahaa

Hasrul Hassan berkata... [Reply to comment]

Bila dah start kena makan ubat macam aku .. hmm .. lagi naya. Baik cegah sebelum kena. Dah la rega ubat mahal .. nasib baik ada spital yang bayar singgit. Nak ambil supplement .. penawar alternatif .. uhh gaji blogger belum mampu lagi nak tanggung.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI