Program ‘English Mania’ di Legoland Malaysia

 

Dengan kerjasama Kementerian Pendidikan , Legoland Malaysia telah melancarkan “ English Mania” yang bertujuan memberi pengalaman pembelajaran bahasa Inggeris di luar kelas dengan lebih berkesan , baru baru ini .

image

image

image

image

Cara pembelajaran dengan menerokai Lego Kingdoms dan Miniland serta menaiki permainan yang disediakan di sana , pasti akan memberikan impak yang berkesan di kalangan murid murid.

Program ini berterusan hingga tahun 2025. Semoga program ini memberi manfaat pada kita semua..

2 ulasan:

  1. bagus sgt benda benda cam ni kan . Main dan belajar pada masa yg sama ..

    BalasPadam
  2. Menarik! boleh propose pada cikgu-cikgu sekolah

    BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.