Rambang mata bila ke CACAMERBADOTCOM !

 

Peristiwa berlaku siang semalam di Pusat Komersial TSB , Sungai Buloh. Ketika tu , secara jujur aku dipelawa ke sana untuk berbincang satu projek. Katannya untuk minta aku review sesuatu laa.. Maka aku ke sana bersama rakan blogger sejurus abis satu event di Batu Caves. Alang alang dah dekat , baik aku gi terus.. kan kan ?

Sampai je CaCamerbaDotComni, aku terkedu.. Aku seperti masuk ke syurga mainan kanak kanak ! Nasib baik la Qhaliff tak ikut aku.. Fuhhhh ! Dasat dasat ! Hahahahaha..

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Tak semestinya mainan jer.. Ada jugak pakaian budak dan juga orang dewasa !

image

image

image

Belon untuk parti hari jadi dan barangan yang sesuai di parti tersebut! Fuhhhh..

image

image

image

image

image

image

Hahahaha.. Memang cacamerba aku dibuatnya ! Setiap benda yang aku tengok , aku teringat Qhaliff dan Zahra.. Serasa macam nak kaut je semua dalam ni ! Hahaahha… Nasib baik la takde tunai yang banyak di tangan.. kalau tak ???

image

Hahahaha.. Muka aku yang tak leh blah sebab terbantut nak shopping lagi ! Kalau tak teringat anak anak kata rumah yang dijaga dek wife , rasanya lama lagi aku dalam kedai ni…

Ok , kalau korang nak datang sini.. Meh aku kasi alamatnya.. Kalau nak guna Waze , Search jer Komplek Komersial TSb , Sungai Buloh. Dengan dengan Bella’s Kitchen TSB.

Alamat : No 53, Ground Floor , Jalan Nautika BU 20/B, Pusat Komersial TSB , 40160 , Sungai Buloh.

Alamaakkkk ! Kat Sungoi Buloh daaa ! Jauhnyaaa .. Atau malasnyaaa ! Kan kan ? Takde jual online ke ?? Takde instagram ker? Facebook ???

Rileks adek manessss ! Ada laaa.. Mesti ada punya !

image

www.cacamerba.com.my

 

image

Instagram : @CacaMerbadotcom

 

Hehehe.. Korang ada pilihan.. nak shopping online atau bawak anak anak ke sini.. Harga sangat berpatutan ! Macam macam ada punyaaa !  Rasanya kalau nak create parti harijadi , kat sini sesuai untuk cari barangannya.. Atau kalau nak dorang yang buatkan , pon boleh ..

HotLine Mobile :  019 2611 765

Birthday Qhaliff dah dekat dah.. Hurm.. Nak buat camana eh ?

10 ulasan:

  1. PC tengok pun teruja...sesekali boleh bawa qhaliff dengan zahra abg ben...

    BalasPadam
  2. Menarik..macam-macam pilihan ada

    BalasPadam
  3. Wahhhh!! Nampak menarik lah. Kalau bawak anak saudara atul ni memang rambang mata lah jawabnya. :D

    BalasPadam
  4. Happeningnya Cacamerba nih! macam-macam ado.....

    BalasPadam
  5. hihihiii...memang rambang mata betul...ni baru tengok lam blog abg ben...tq

    BalasPadam
  6. mata terberkenan kat harga kasut yg tengah sale tu. hihihi

    BalasPadam
  7. tak payah budak kecik, kita yang besor ni pun tertarik dengan decoration kedai dia, cantik..

    BalasPadam
  8. menariknya, kalau anak saya mesti rambang mata ni

    BalasPadam
  9. ini kalau bawak budak ngan bapak budak mau seharian kat dalam tu!

    BalasPadam
  10. Oh terbaik...tengah terpikir ni nak beli barang utk Majlis meraikan Anak buah.. Thank you suggest tempat (^___^)/

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009