Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 18 Mac 2016

Rambang mata bila ke CACAMERBADOTCOM !

 

Peristiwa berlaku siang semalam di Pusat Komersial TSB , Sungai Buloh. Ketika tu , secara jujur aku dipelawa ke sana untuk berbincang satu projek. Katannya untuk minta aku review sesuatu laa.. Maka aku ke sana bersama rakan blogger sejurus abis satu event di Batu Caves. Alang alang dah dekat , baik aku gi terus.. kan kan ?

Sampai je CaCamerbaDotComni, aku terkedu.. Aku seperti masuk ke syurga mainan kanak kanak ! Nasib baik la Qhaliff tak ikut aku.. Fuhhhh ! Dasat dasat ! Hahahahaha..

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Tak semestinya mainan jer.. Ada jugak pakaian budak dan juga orang dewasa !

image

image

image

Belon untuk parti hari jadi dan barangan yang sesuai di parti tersebut! Fuhhhh..

image

image

image

image

image

image

Hahahaha.. Memang cacamerba aku dibuatnya ! Setiap benda yang aku tengok , aku teringat Qhaliff dan Zahra.. Serasa macam nak kaut je semua dalam ni ! Hahaahha… Nasib baik la takde tunai yang banyak di tangan.. kalau tak ???

image

Hahahaha.. Muka aku yang tak leh blah sebab terbantut nak shopping lagi ! Kalau tak teringat anak anak kata rumah yang dijaga dek wife , rasanya lama lagi aku dalam kedai ni…

Ok , kalau korang nak datang sini.. Meh aku kasi alamatnya.. Kalau nak guna Waze , Search jer Komplek Komersial TSb , Sungai Buloh. Dengan dengan Bella’s Kitchen TSB.

Alamat : No 53, Ground Floor , Jalan Nautika BU 20/B, Pusat Komersial TSB , 40160 , Sungai Buloh.

Alamaakkkk ! Kat Sungoi Buloh daaa ! Jauhnyaaa .. Atau malasnyaaa ! Kan kan ? Takde jual online ke ?? Takde instagram ker? Facebook ???

Rileks adek manessss ! Ada laaa.. Mesti ada punya !

image

www.cacamerba.com.my

 

image

Instagram : @CacaMerbadotcom

 

Hehehe.. Korang ada pilihan.. nak shopping online atau bawak anak anak ke sini.. Harga sangat berpatutan ! Macam macam ada punyaaa !  Rasanya kalau nak create parti harijadi , kat sini sesuai untuk cari barangannya.. Atau kalau nak dorang yang buatkan , pon boleh ..

HotLine Mobile :  019 2611 765

Birthday Qhaliff dah dekat dah.. Hurm.. Nak buat camana eh ?

10 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

PC tengok pun teruja...sesekali boleh bawa qhaliff dengan zahra abg ben...

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Menarik..macam-macam pilihan ada

Rabiatul Adawiyah berkata... [Reply to comment]

Wahhhh!! Nampak menarik lah. Kalau bawak anak saudara atul ni memang rambang mata lah jawabnya. :D

Mrs. A berkata... [Reply to comment]

Happeningnya Cacamerba nih! macam-macam ado.....

mOon berkata... [Reply to comment]

hihihiii...memang rambang mata betul...ni baru tengok lam blog abg ben...tq

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

mata terberkenan kat harga kasut yg tengah sale tu. hihihi

Fieza Sani berkata... [Reply to comment]

tak payah budak kecik, kita yang besor ni pun tertarik dengan decoration kedai dia, cantik..

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

menariknya, kalau anak saya mesti rambang mata ni

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

ini kalau bawak budak ngan bapak budak mau seharian kat dalam tu!

moobing Panda berkata... [Reply to comment]

Oh terbaik...tengah terpikir ni nak beli barang utk Majlis meraikan Anak buah.. Thank you suggest tempat (^___^)/

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI