Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 10 Mac 2016

Terbaik dari SHIQEEN SATTAR

 

SWAROVSKI Hijab dari mata turun ke hati. Satu-satunya hijab yang memberikan nilai dan sentuhan berharga buat para muslimah.

Hijab yang lain daripada yang lain ini dihiasi dengan Batu Swarovski yang tulen memberikan elemen elegan dan dan penampilan ekslusif.

Kemasan hijab ini amat dikagumi hingga memberikan keselesaan yang tak ternilai kepada sipemakai.

Warna-warna yang dipilih juga menimbulkan seri dan menyuntik aura yang menawan.

Am not selling the product.
Am selling the value.

image imageimage

SENORITA PANTS seindah namanya memberikan impak elegan dan kasual dalam satu masa kepada si pemakai.

Satu-satunya seluar muslimah yang terdapat di Malaysia dan seanteronya, mempunyai keunikan dari segi potongannya yang longgar dan material yang ringan dan lembut bak sutera menepati ciri-ciri muslimah aktif pada masa kini.

Hanya berkonsepkan 'sarung dan bergaya' SENORITA PANTS telah membantu ramai para muslimah menjimatkan masa, tenaga dan wang ringgit kerana ianya tidak perlu penjagaan rapi dan tidak perlu digosok.

Hasil daripada maklumbalas pembeli seramai 99% amat berpuas hati dan telah jatuh cinta dengan rekaan unik SENORITA PANTS ini.

SENORITA PANTS seluar muslimah No. 1 di Malaysia.

Am not selling the product.
Am selling the value.

-SHIQEEN SATTAR-

image

image

image

image

Untuk info lebih lanjut , sila rujuk SHIQEEN SATTAR di Facebook.

5 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Hehehe senorita pants tu pestime tgk fesyen cm tu hehehhe lucu sikit....but tudung tu huhh mencabar sgt sebab lawa betul

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Nak ushar lah,nak hadiahkan kat mak... :)

Aku Penghibur berkata... [Reply to comment]

seluar tu perghh memang mengikuti peredaran fesyen...

moomoo301 berkata... [Reply to comment]

ha ha Julia...pants tuh nampak comey n cam klaka sket. Sebab biasa nampak artis kpop pakai...tapi nampak mcm sangat selesa.

Tapi tudung tu sangat lawa....bahaya ni...kang terklik ...terbeli

iffah hussin berkata... [Reply to comment]

Menarik senorita Pant tu...

yang warna pink tu terselah kelembutan si pemakai...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI