Terbaik dari SHIQEEN SATTAR

 

SWAROVSKI Hijab dari mata turun ke hati. Satu-satunya hijab yang memberikan nilai dan sentuhan berharga buat para muslimah.

Hijab yang lain daripada yang lain ini dihiasi dengan Batu Swarovski yang tulen memberikan elemen elegan dan dan penampilan ekslusif.

Kemasan hijab ini amat dikagumi hingga memberikan keselesaan yang tak ternilai kepada sipemakai.

Warna-warna yang dipilih juga menimbulkan seri dan menyuntik aura yang menawan.

Am not selling the product.
Am selling the value.

image imageimage

SENORITA PANTS seindah namanya memberikan impak elegan dan kasual dalam satu masa kepada si pemakai.

Satu-satunya seluar muslimah yang terdapat di Malaysia dan seanteronya, mempunyai keunikan dari segi potongannya yang longgar dan material yang ringan dan lembut bak sutera menepati ciri-ciri muslimah aktif pada masa kini.

Hanya berkonsepkan 'sarung dan bergaya' SENORITA PANTS telah membantu ramai para muslimah menjimatkan masa, tenaga dan wang ringgit kerana ianya tidak perlu penjagaan rapi dan tidak perlu digosok.

Hasil daripada maklumbalas pembeli seramai 99% amat berpuas hati dan telah jatuh cinta dengan rekaan unik SENORITA PANTS ini.

SENORITA PANTS seluar muslimah No. 1 di Malaysia.

Am not selling the product.
Am selling the value.

-SHIQEEN SATTAR-

image

image

image

image

Untuk info lebih lanjut , sila rujuk SHIQEEN SATTAR di Facebook.

5 ulasan:

  1. Hehehe senorita pants tu pestime tgk fesyen cm tu hehehhe lucu sikit....but tudung tu huhh mencabar sgt sebab lawa betul

    BalasPadam
  2. Nak ushar lah,nak hadiahkan kat mak... :)

    BalasPadam
  3. seluar tu perghh memang mengikuti peredaran fesyen...

    BalasPadam
  4. ha ha Julia...pants tuh nampak comey n cam klaka sket. Sebab biasa nampak artis kpop pakai...tapi nampak mcm sangat selesa.

    Tapi tudung tu sangat lawa....bahaya ni...kang terklik ...terbeli

    BalasPadam
  5. Menarik senorita Pant tu...

    yang warna pink tu terselah kelembutan si pemakai...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009