Tersenyum melihat telatah blogger..

 

Bukan senang.. tapi inilah hakikatnya ! Kena berlakon.. kena berpura pura ! Tapi yang pasti , segalanya kerana minat dan hobi ! Tapi janganlah amik kesempatan pulak.. kan ?

image

Adakalanya , percuma.. tapi janganlah selalu sangat ! Kesian kami ni.. Ada yang sepenuh masa cam aku ni , kalau memanjang nak free.. lemau la gak kan ?

Ni antara gelagat blogger sesama blogger. Alhamdulillah , antara kami.. walaupun jarang jumpa.. tapi mesra tetap ada ! Tiada pura pura punya.. Cam ada sesetengah blogger… bila jumpa  masa event , manis senyuman.. bertepuk tampar lagi ! Tapi belakang belakang.. hurmm..

image

Cam blogger Sohoque ni.. aku respek ! Bila dia buat sesuatu tu , dia serius.. tapi cam aku gak la.. berkeluarga.. Apa apa , keluarga dulu.. tapi bila part blog , dia macam ni la ! Tolak tepi orang nak kata apa dah ..

Ni baru skit jer.. Kalau join event event yang melibatkan blogger ni , korang mesti tersenyum dan sesekali geleng kepala.. Maklumlah.. ada blogger lebih hebat dari artis ! Hehehehe.. No komen !

13 ulasan:

  1. Moga tak kira di depan...atau dibelakang ukhuwah itu lillahitaala...amin..

    BalasPadam
  2. belum ambil kira aksi meniarap lagi tu/

    BalasPadam
  3. Comel betul bamhoq!!! Hahaha

    BalasPadam
  4. Segan nak snap gambar macam ni especially kalau bukan berada di kalangan blogger..kalau blogger, okey kot..memasing paham peranan blogger..

    BalasPadam
  5. hhahaha.. blogger mmg cmni.. blh bezakan yg mana blogger atau x

    BalasPadam
  6. hehehehhe comel bamhoq...juju depan korang je banyak cakap....kt opis serius mcm nak mkn orang ben, nak tau tak juju ckp belakang apa?

    Gila nak tinggalkan KBBA...kat situlah aku belajar erti sahabat, erti tolong sahabat time susah semua pakat up review tlg...share pengalaman...lagi satu nak cakap...ben tak tamak...ada rezeki ben kongsi sama dengan blogger ikan bilis mcm juju ni...respek sgt ben....Allah je leh balas jasa ben sekeluarga...lagi syok KBBA ni tak pernah sisih blogger rendah2 mcm ju ni, siapa sangka...KBBA pergi sejauh ini...thumbsup!

    BalasPadam
  7. bestnya jadi blogger professional gini, kite hanya ada blog utk kenang-kenangan je..uhuk, teringin nk jadi mcm ni...tapi tiada usaha ke arah itu..ihihi... nmpk gaya...jadi aje 'diari blogger ' hahha...ada mcm syok sendiri tak? ;-))

    *terkomen pnjg pula ;-))

    BalasPadam
  8. memang hebat... nak dapat kualiti gambar yang menarik kene ada skill

    BalasPadam
  9. Memang syok jadi blogger ... dah lebih 3 tahun jadi blogger sepenuh masa, tak de boss .. leh buat kerja suka2 ati kecuali kalau ada job yang ada dateline...hehehe..

    Sohoque atau Ishak Ismail memang bagus orangnya. Beberapa kali jumpa memang senang sembang. Tablemate dulu masa pejumpaan blogger di KL.

    KBBA pula ... antara geng blogger yang sempoi. Pernah jumpa sebahagian daripada mereka. Dah kira macam anak buah je dah bila berjumpa. Cuma sesekali je terasa hati ... yelah, gurau orang muda dengan orang tua umur 40 tahun macam aku ni kadang tak ngam sangat .. huhuhu.

    BalasPadam
  10. erm... baca entry dh tahu seronok... semoga sukses semua... Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Jaami'...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009