Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 9 Mac 2016

Tersenyum melihat telatah blogger..

 

Bukan senang.. tapi inilah hakikatnya ! Kena berlakon.. kena berpura pura ! Tapi yang pasti , segalanya kerana minat dan hobi ! Tapi janganlah amik kesempatan pulak.. kan ?

image

Adakalanya , percuma.. tapi janganlah selalu sangat ! Kesian kami ni.. Ada yang sepenuh masa cam aku ni , kalau memanjang nak free.. lemau la gak kan ?

Ni antara gelagat blogger sesama blogger. Alhamdulillah , antara kami.. walaupun jarang jumpa.. tapi mesra tetap ada ! Tiada pura pura punya.. Cam ada sesetengah blogger… bila jumpa  masa event , manis senyuman.. bertepuk tampar lagi ! Tapi belakang belakang.. hurmm..

image

Cam blogger Sohoque ni.. aku respek ! Bila dia buat sesuatu tu , dia serius.. tapi cam aku gak la.. berkeluarga.. Apa apa , keluarga dulu.. tapi bila part blog , dia macam ni la ! Tolak tepi orang nak kata apa dah ..

Ni baru skit jer.. Kalau join event event yang melibatkan blogger ni , korang mesti tersenyum dan sesekali geleng kepala.. Maklumlah.. ada blogger lebih hebat dari artis ! Hehehehe.. No komen !

13 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Moga tak kira di depan...atau dibelakang ukhuwah itu lillahitaala...amin..

Khamsi Abdullah berkata... [Reply to comment]

belum ambil kira aksi meniarap lagi tu/

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Comel betul bamhoq!!! Hahaha

Fieza Sani berkata... [Reply to comment]

Segan nak snap gambar macam ni especially kalau bukan berada di kalangan blogger..kalau blogger, okey kot..memasing paham peranan blogger..

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

memang terbaik..

Eintan Nurfuzie berkata... [Reply to comment]

hhahaha.. blogger mmg cmni.. blh bezakan yg mana blogger atau x

Delimasari berkata... [Reply to comment]

terbaik

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

hehehehhe comel bamhoq...juju depan korang je banyak cakap....kt opis serius mcm nak mkn orang ben, nak tau tak juju ckp belakang apa?

Gila nak tinggalkan KBBA...kat situlah aku belajar erti sahabat, erti tolong sahabat time susah semua pakat up review tlg...share pengalaman...lagi satu nak cakap...ben tak tamak...ada rezeki ben kongsi sama dengan blogger ikan bilis mcm juju ni...respek sgt ben....Allah je leh balas jasa ben sekeluarga...lagi syok KBBA ni tak pernah sisih blogger rendah2 mcm ju ni, siapa sangka...KBBA pergi sejauh ini...thumbsup!

- dieyana - berkata... [Reply to comment]

bestnya jadi blogger professional gini, kite hanya ada blog utk kenang-kenangan je..uhuk, teringin nk jadi mcm ni...tapi tiada usaha ke arah itu..ihihi... nmpk gaya...jadi aje 'diari blogger ' hahha...ada mcm syok sendiri tak? ;-))

*terkomen pnjg pula ;-))

iffah hussin berkata... [Reply to comment]

memang hebat... nak dapat kualiti gambar yang menarik kene ada skill

Syed Alwi berkata... [Reply to comment]

Haha...tudiaaa...

Hasrul Hassan berkata... [Reply to comment]

Memang syok jadi blogger ... dah lebih 3 tahun jadi blogger sepenuh masa, tak de boss .. leh buat kerja suka2 ati kecuali kalau ada job yang ada dateline...hehehe..

Sohoque atau Ishak Ismail memang bagus orangnya. Beberapa kali jumpa memang senang sembang. Tablemate dulu masa pejumpaan blogger di KL.

KBBA pula ... antara geng blogger yang sempoi. Pernah jumpa sebahagian daripada mereka. Dah kira macam anak buah je dah bila berjumpa. Cuma sesekali je terasa hati ... yelah, gurau orang muda dengan orang tua umur 40 tahun macam aku ni kadang tak ngam sangat .. huhuhu.

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

erm... baca entry dh tahu seronok... semoga sukses semua... Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Jaami'...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI