Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 25 Mac 2016

Tolonglah jangan sakitkan lutut anda !

 

image

Seminggu berlalu.. kesan dari main futsal minggu lepas masih belum pulih sepenuhnya. Masih terasa birat/pedih ketika solat.. Allah ! Berpeluh aku dibuatnya..

ACL ? Aku lom berkesempatan g jumpa doktor atau pakar fisio untuk buat pemeriksaan.. Sibuk dengan hal dunia.. huhuu…

Dulu , aku pelik kenapa kawan kawan aku stop main bola dan beralih ke sukan yang tidak begitu berisiko.. semuanya kerana lutut ! Sekarang , nampaknya aku akan follow diorang jugak ! Huhuuh..

Serius.. korang , jangan sampai lutut tu sakit.. Menderita wooo !

2 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Ligament koyak ke abg ben..

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Sama dengan husband..sebab main bola sepak..kaki sakit retak ntah ape..sekarang main futsal je

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI