Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 8 Mac 2016

Wajahku makin berseri kata awek itu !

 

image

Haaaa.. apakah rahsianya ??

Ceritanya gini.. tadi , aku gi satu tempat ni. Tetiba ada satu awek cun tegur aku..

“ Abang Ben , eh ? “.

Aku jawab la..

“ Tak dik.. Saya Bratt Pitt. “

Pastu dia cubit lengan aku..

Wowww.. sadonyaaa ! “.

Aku pun nak cubit lengan dia gak tapi teringat bini kat opis , cancel terus ! Haaa..

Ok.. aku tipu jer cerita tu.. Hahaahhaha… Sentap la tuuuu..

Gini ceritanya.. Tadi aku gi meeting.. Abis meeting , kawan ni tanya la..

“ Abang Ben nampak makin berseri. Sebab Cosmoderm ke ? “

Aku jawab la..

“ Pun yer .. dan bersenam pon punca lelaki nampak makin muda.. Bersenam ni , awet muda.. “ .

Bangga jap dalam diri.. Maklumlah , dah jejak 40an ni.. hehehe.. Bukanlah nak nampak muda cam orang muda tapi sekurangnya tidak la nampak tua sebelum usia..kan kan ? Maka , silalah rajin cuci muda gunakan produk Cosmoderm seperti pencuci muka dan gunakan serum di kala nak keluar rumah atau nak tidur.. Bila ada kelapangan , sila lepak di gym.. Seminggu , hari hari pon ok.. Ala , dari lepak kat mamak.. baik lepak gym ! Sadokan badan skit.. bini pon jeles tengok nanti ! Haaaa…

image

18 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

gediknya! hahahahaa... nak cubit gak lah!!! hahahahahaa... cosmoderm memang bagus pun, ai pengguna setia sekarang

Bonda Zahra berkata... [Reply to comment]

ehem2, untunglah kena puji.

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

tahniah sebab jumpa produk yg sesuai dan nampak ensemm dimata awek-awek

Ishak Ismail berkata... [Reply to comment]

Hahahah... Malang betul awek tu...

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

woahhh ada saleee!!

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

cosmoderm berwajah baru ...niceeeeee!

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Wow..brat pittt

Ahmad Afiq berkata... [Reply to comment]

Wajib cuba ni!!!

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Kak Sue pun salah sorang pengguna cosmoderm,nanti nak pegi gym gak lah..ehehe..

PCL berkata... [Reply to comment]

Ahhh..mlm ni nak start gym lah. Mana boleh ben je sadow diri..haha

Ahmad Afiq berkata... [Reply to comment]

Wajib cuba ni!

Fieza Sani berkata... [Reply to comment]

Nampak tak senior promote..santai2 je gitu..

Allene typicalmommy berkata... [Reply to comment]

Tipu rupanya.... Hahaha. Kalau sado, mmg nampak hensem

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Pergh kalau pakai ni ade macam retis la..hehehe..wajah baru cosmodem

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Amboi...alhamdulillah
Bila ada yang perasan perubahan tu maksudnya sesuailah dengan abg ben tu...istiqhomah..

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

boleh tambah bini...Chia.Chia Chia.

jemarisuri berkata... [Reply to comment]

nk try gak lah blh beli kt watson ke?

Muslimah Optimis berkata... [Reply to comment]

Harga mampu milik. Macam nak kena cuba je ni

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI