Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 18 April 2016

Best friends forever !

 

Sesekali mereka bergaduh… punca ? Hurmm… Bila mereka berbaik , terasa bagusnya dunia tanpa peperangan.. Aman !

image

image

Zahra memandang abang dia macam superhero dia ! Hahahaha.. Qhaliff memang seorang pelindung. Aku sendiri tak boleh marah adik dia.. Dia marah aku semula..

Tunggu adik dia sorang lagi lak.. camana penerimaan dua dua ni.. Tapi setakat ni , mereka tau yang mereka akan ada baby… Huhuh.. InshaAllah..

Dah masuk 5 bulan.. Gulp !

8 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

sekejap je dah masuk 5 bulan tahniah ben dan wife...hitung rezeki sendiri ni ben...harap Allah perkenankan doa utk beri my son adik...aminnn

Rozita Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

insyaAllah..akan lebih havoc..hehehe..

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

alololoooo sweetnya dua beradik ni...

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

super qute je dua beradik ni..t besar mau jalan berdua gini...baru mcm pakwe dgn makwe..org nak kacau adik pun x berani nanti

Yanty Lee berkata... [Reply to comment]

Cute!

protect betul Qhaliff dkt Zahra. Ya tunggu baby nanti camna la pula nanti.

Nooraini Ali. berkata... [Reply to comment]

5 bulan , nnt due sama dengan Raja Farah ni :)

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Moga abang dan kakak sepakat sayang dan jaga adik..amin.

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Bagus la bang long..daa blh harap jaga adik..moga2 nnt zahra pon blh jaga adik kecik jugak sama2 ngan bang long

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI