Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 28 April 2016

Captain America ‘ Civil War ‘ membosankan ?

 

image

Punya la sabar menanti.. dan terus sabar ! Akhirnya keluar jugak Captain America.. Huhuhuh.. Terubat rindu nak tengok muka sendiri di layar putih tu haaa…. hahaha..

Ok.. Dah tengok tadi.. camana ? Best cam sebelum ni atau lagi best ? Ke bosan cam Superman V Batman ? Hurmmm… Bagi aku laa.. bagi aku laa , kannn…

image

Di luar jangkaan ! Hahahahaa.. Baru tau siapa bunuh mak bapak si Tony ni.. Haa.. Captain America yang bunuh ! Huhhhh… Patutlah diorang bermusuhan eh ? Eh , tak laa.. salah info aku bagi tuuu.. hahahaa.. Potong stim betul..

Tapi tak kisah la.. Yang pasti , setiap permusuhan akan mengakibatkan pengorbanan.. Sapa yang terkorban ? Yer.. sila gi tonton sendiri ! Sebab pasni aku nak tengok 3D punya lak.. Best tul keje sendiri ni.. Tengok waktu siang , mana ada orang.. lalallaa…

image

5 bintang dari aku !

9 komen :

Cikk Ungu berkata... [Reply to comment]

kiranya memang best la ea? nak p tengok laa

~~Masha~~ berkata... [Reply to comment]

ok..sila jeles..huhu..nk tgk jugak..

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Btul.. 5 bintang!

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

Tengah malam tadi sy da tengok Captain America : Civil War ni...orang lain semua tengah nyenyak tidur...memang epik "pertarungan saudara" ni...Spider-Man boleh tahan juga kali ni...eh, silap...Spider-Boy...bak kata Tony Stark...HAHA

timm bill berkata... [Reply to comment]

hehe, ni yg semngt nk tgk nih..hoho..

Norul Huda berkata... [Reply to comment]

Captain America destroy mak bapak Tony?, ingatkan spoiler alert dah tadi.

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Arghhhh jeles! Nak tgk gak tp kena tunggu time dah tak ramai org, sbb nak bawak budak budak. Takut bdk bdk kecoh kaco orang plak

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

kita pun nak p tengok time takde org..haha

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Huwaaa jeles tau hahaha kita keje dgn orang gini arrr terikat sokmo ben...nak join acara KBBA mcm terbatas sikit lately...nanti nak terjah lah cerita ni

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI