Captain America ‘ Civil War ‘ membosankan ?

 

image

Punya la sabar menanti.. dan terus sabar ! Akhirnya keluar jugak Captain America.. Huhuhuh.. Terubat rindu nak tengok muka sendiri di layar putih tu haaa…. hahaha..

Ok.. Dah tengok tadi.. camana ? Best cam sebelum ni atau lagi best ? Ke bosan cam Superman V Batman ? Hurmmm… Bagi aku laa.. bagi aku laa , kannn…

image

Di luar jangkaan ! Hahahahaa.. Baru tau siapa bunuh mak bapak si Tony ni.. Haa.. Captain America yang bunuh ! Huhhhh… Patutlah diorang bermusuhan eh ? Eh , tak laa.. salah info aku bagi tuuu.. hahahaa.. Potong stim betul..

Tapi tak kisah la.. Yang pasti , setiap permusuhan akan mengakibatkan pengorbanan.. Sapa yang terkorban ? Yer.. sila gi tonton sendiri ! Sebab pasni aku nak tengok 3D punya lak.. Best tul keje sendiri ni.. Tengok waktu siang , mana ada orang.. lalallaa…

image

5 bintang dari aku !

9 ulasan:

  1. kiranya memang best la ea? nak p tengok laa

    BalasPadam
  2. ok..sila jeles..huhu..nk tgk jugak..

    BalasPadam
  3. Tengah malam tadi sy da tengok Captain America : Civil War ni...orang lain semua tengah nyenyak tidur...memang epik "pertarungan saudara" ni...Spider-Man boleh tahan juga kali ni...eh, silap...Spider-Boy...bak kata Tony Stark...HAHA

    BalasPadam
  4. hehe, ni yg semngt nk tgk nih..hoho..

    BalasPadam
  5. Captain America destroy mak bapak Tony?, ingatkan spoiler alert dah tadi.

    BalasPadam
  6. Arghhhh jeles! Nak tgk gak tp kena tunggu time dah tak ramai org, sbb nak bawak budak budak. Takut bdk bdk kecoh kaco orang plak

    BalasPadam
  7. kita pun nak p tengok time takde org..haha

    BalasPadam
  8. Huwaaa jeles tau hahaha kita keje dgn orang gini arrr terikat sokmo ben...nak join acara KBBA mcm terbatas sikit lately...nanti nak terjah lah cerita ni

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009