Hadiah harijadi wife..

 

Ok.. nak apa ?? Ni cerita awal tahun ari tu.. Dia sendiri mintak dan bulan 4 baru dapat ! Apa nak buat.. beli online ! Beli kat kedai , berganda mahal.. katanya ! Dia nak gak beli online.. Hurm , ok je laaa..

Dan 4 bulan menunggu.. hahahahaha.. Akhirnya, sampai jugak di dalam rumah ! Masalah kastam kata penjual online tu.. Tak kisah la.. Janji wujud dan sampai ke tangan ! Dari krikkkk krikkk krikkk , bunyinyaa..

image

Nyummm…nyummm ! Sekali iron , 6 pasang baju boleh jalan sekali guss ! Tu yang wife beria nak sangat !

image

Dan dia punya tapak..

image

Fuhh.. teringat kasut bola ! Heehehe.. wap air keluar ikut situ.. patut la leh iron beramai ramai sekali gus !

Harga ? Masa dia beli tu.. RM600.. Hari tu tengok kat kedai , harga beli kat situ dah lebih RM1500 ! Seingat aku laa… tak tau la kot salah tengok ke..

6 ulasan:

  1. assalamualikum.
    singgah pagi
    ~ http://jmbelog.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah bermanfaat untuk seisi keluarga..

    BalasPadam
  3. boleh iron banyak2 sekaligus?/ hebat

    BalasPadam
  4. mudah gitu..cepat ye..nk gak la ;)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah ..janji dapat walaupon lama menunggu...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.