Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 15 April 2016

Ku perlukan Heroes Men Wash setiap hari !

 

Aktiviti aku setiap hari , memang padat ! Dengan cuaca panas sekarang ni , ditambah lagi dengan bersenam di gym membuatkan badan senantiasa berpeluh ! Tu belum part anak anak kasi berpeluhh atas bawah ! Huhhh..

image imageimage

Lasak dan kekadang bau peluh tu , diri sendiri pon tak selesa.. kan ? Apatah lagi anak yang selalu melekat ngan kita.. Apakah mereka selesa ?? Ke tidak ?? Zahra camana ?

Dia tutup hidung !

image

Part badan tu , aku tak kisah sangat.. sebab memang dah guna sabun mandi yang amat sesuai dengan aku.. tetapi … haaaa ! Kalau orang perempuan pentingkan kebersihan.. orang lelaki pon kena gak ! Haa.. Baru la isteri sayang , kan ?

Heroes Mens Wash , penyelamat !! Setiap kali lepas mandi , aku rasa segar sangat sangat ! Hehehehe..

image

Apa kelebihan Heroes Mens Wash ni sebenarnya ? Bagi merea yang dah guna , mereka tahu.. Yang belum guna , camana lak ?

Jangan pikir bukan bukan tauuu.. Walaupun tahu ni malam Jumaat , tapi tak semestinya untuk malam Jumaat punya kerja jer.. Haaa… Bukan bukannn.. Kebersihan gituuu !

image

Bagi aku , orang lelaki wajib kena simpan satu.. hehehe.. Lepas bersenam , pakaii.. Fuh.. Segar gituu !

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut , boleh hubungi 016 412 6546 atau ke Facebook mereka , NanaFaBeautyHQ atau ke instagram , NanafaBeautyHQ

Serius.. lelaki mau jaga kebersihan.. Bukan perempuan je mau bersih ! Bila sebut bersih , luar dalam mau bersih ! Jangan luar je bersih tapi hati kotor ! Tamoo tamoooo.. Tak baik gitu !

0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI