Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 23 April 2016

Strikes Against Bowling Tournament 2016 !

 

Bertempat di Ampang Superbowl , Bangi Gateway malam tadi.. menyaksikan para blogger mempamerkan aksi aksi luarbiasa tanpa papan kekunci masing masing ! Kali ni mereka membaling bola bowling ! Apakah mereka sebagus ketika mereka update blog ? Huhhh..

image

Bagus atau tidak , tu tolak tepi.. Yang penting , HAPPY ! Dan ternyata mereka gembira tak terkata.. Aku pelik gak.. apa yang diorang happy sangat ? Masing masing kat tangan dok pegang cookies K.ROGERS BUTTER COOKIES ! Kata diorang sedap sangat ! Tu pasal overdose hingga terlalu happy ! Aku tak sempat nak rasa lagi.. simpan ! Balik rumah , makan ngan wife dan Zahra.. Dua dua hantu cookies.. Heheheh..

image

image

image

image

image

Cookies ni selesai diborong diorang ! Sambil membaling , mulut mengunyah ! Tak berenti memasing mengunyah ! Aku je tak sempat sebab dok sibuk layan tetamu.. huhu …

Apa pun , jutaan terima kasih pada semua penganjur malam ni. Ternyata mereka gembira dan berpuashati… baloi datang jauh jauh.. kan kan ?

Tak lupa juga , team The Vocket sudi hadir untuk memeriahkan lagi event malam ni ! Terbaik ! Semua peramah sangat..

#KRogersButterCookies

7 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Tahniah KBBA, terima kasih penaja, moga kerjasama akan berterusan...

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Cun lah awek mkn biskut tu! Anyway biskut mmg sedap tak jadi nk bg kat Kak Saidila..

mas saari berkata... [Reply to comment]

semua overdose gile² happy sebab cookies sedap sangat.. tq krogers and KBBA9!

Rabiatul Adawiyah berkata... [Reply to comment]

Bestnyaaaa!! Rugi tak dapat join. :(

Farah Dafri berkata... [Reply to comment]

sedapnya cookies! rugi xdpt join :( dahla mmg suka main bowling. sobs

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Bestnya! Smalam balik keja lewat, kalau boleh join korang

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Terima kasih penaja.seronok sangat..lagipun lama tak melepak dengan diaorang

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI