Strikes Against Bowling Tournament 2016 ! - BEN ASHAARI

Strikes Against Bowling Tournament 2016 !

 

Bertempat di Ampang Superbowl , Bangi Gateway malam tadi.. menyaksikan para blogger mempamerkan aksi aksi luarbiasa tanpa papan kekunci masing masing ! Kali ni mereka membaling bola bowling ! Apakah mereka sebagus ketika mereka update blog ? Huhhh..

image

Bagus atau tidak , tu tolak tepi.. Yang penting , HAPPY ! Dan ternyata mereka gembira tak terkata.. Aku pelik gak.. apa yang diorang happy sangat ? Masing masing kat tangan dok pegang cookies K.ROGERS BUTTER COOKIES ! Kata diorang sedap sangat ! Tu pasal overdose hingga terlalu happy ! Aku tak sempat nak rasa lagi.. simpan ! Balik rumah , makan ngan wife dan Zahra.. Dua dua hantu cookies.. Heheheh..

image

image

image

image

image

Cookies ni selesai diborong diorang ! Sambil membaling , mulut mengunyah ! Tak berenti memasing mengunyah ! Aku je tak sempat sebab dok sibuk layan tetamu.. huhu …

Apa pun , jutaan terima kasih pada semua penganjur malam ni. Ternyata mereka gembira dan berpuashati… baloi datang jauh jauh.. kan kan ?

Tak lupa juga , team The Vocket sudi hadir untuk memeriahkan lagi event malam ni ! Terbaik ! Semua peramah sangat..

#KRogersButterCookies

7 ulasan:

  1. Tahniah KBBA, terima kasih penaja, moga kerjasama akan berterusan...

    BalasPadam
  2. Cun lah awek mkn biskut tu! Anyway biskut mmg sedap tak jadi nk bg kat Kak Saidila..

    BalasPadam
  3. semua overdose gile² happy sebab cookies sedap sangat.. tq krogers and KBBA9!

    BalasPadam
  4. Bestnyaaaa!! Rugi tak dapat join. :(

    BalasPadam
  5. sedapnya cookies! rugi xdpt join :( dahla mmg suka main bowling. sobs

    BalasPadam
  6. Bestnya! Smalam balik keja lewat, kalau boleh join korang

    BalasPadam
  7. Terima kasih penaja.seronok sangat..lagipun lama tak melepak dengan diaorang

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.