Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 10 Mei 2016

Aku batalkan hasrat ke gym hanya kerana SNEK PARU !

 

Arghh.. aku dah bersiap nak ke gym ! Melambai lambai dah gym tu haa ! Tetiba teringat SNEK PARU BEREMPAH dan SNEK PARU LADA HITAM yang aku dapat petang tadi ! Huhuhu.. Terus hati berbelah bagi..

Dah dua kali aku jadi pelanggan SNEK PARU ni.. tu yang meleleh air liur bila teringat ! Huhuhuh..

image

image

“ GYM atau SNEK PARU ???  “

Terus badan tetiba jadi lemah tak bermaya ! Ececeh.. seolah olah macam sebulan tak makan dan mintak diisikan terlebih dahulu , baru ada power untuk ke gym ! Huhhhhh.. Kononnya laaa !

image

Dan ditambah dengan teringat ada sos cili yang ada dalam peti ais ! Arghhhhh ! Tak kira la apa jenama sos cili tapi yang penting , bahan utama ialah SNEK PARU ! Aummmm !

Ratah dua bungkus ! Pastu terus bukak baju dan update blog. Bersemangat untuk update blog jer. Hahahaa.. Malas gi gym malam ni.. Esok je laaa ! Huhuhuh..

Terfikir.. ni kalau buat stok untuk Ramadan ni , best ! Kot la balik kerja lambat ker.. Masak nasi je kan ? Makan ngan SNEK PARU ! Huhuhu..

Berminat ? Aku tak jual pon ! Heheheh.. Sila hubungi :

Email: aneeq_aqeel@yahoo.com.my
Hotline: ±60136313037 (Mon - Sunday | 8.30am - 10.30pm)
Facebook: https://m.facebook.com/frozenfoodledangmuar/

Tak cuba , tak tau kan ?

5 komen :

PCL berkata... [Reply to comment]

Kira dugaan gak tu. Xpa masyuk..

farhanafarid14 berkata... [Reply to comment]

sedap nya paru :l fav saya. serious best untuk stock ramadhan :D!

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

peberet paru !! ada snek? sedap x ?

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Cam sedap jer.....!! Ada lagi tak? Sikit....l

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Dgr macam best jer..mesti sedap ni sampai melambai2 gtu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI