Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 20 Mei 2016

Apa kata kalau diorang lak kena prank ?

 

image

Fuh.. aku baca pon menyirap ! Cer bayangkan kalau diorang ada anak kat sekolah.. guru besar call diorang bagitau anak diorang eksiden ! Sekali gi sekolah.. Tadaaaa ! Prank jeee !

Ok.. tu melampau gile la kan ? OK..cam ni la k ! Apa kata penerbit diorang atau pihak pengurusan bagi surat berenti kerja 24 jam tanpa sebarang bayaran pampasan sebab diorang jdi penyampai radio tak best langsung !

Tadaaa.. Prank jer !!

Menyirap tak ?

Takde pon.. gini ! Cer polis tahan diorang dan masukkan dalam penjaara.. 48 jam atas tuduhan  pengganas antarabangsa ! Amacam ? Taddaaaaa.. Prankkk !

Cam tak masuk akal kan idea ? Kalau kena kat batang hidung sendiri , semua tak masuk akal.. Tapi kalau buat kat orang ??? Hurmm.. Agak agak la gak kan ?

Bila aku baca kenyataan dia dan seruan dia yang meminta para seniman bangkit tu.. hahaha.. serius lawak bro ! Serius ! Aku sendiri tak tau tang mana dia ni berseni sangat ???

image

Bro , Apek dan Yassin jauh bagus dari bro ! . Tu belum lagi nak petik nama arwah Yus Jambu atau Eby Yus yang jauh gempak dari dia. Nak jadi pelawak .. kena ada ilmu dan akal.. Jangan sedap lepas kat mulut jer..

Aku lama dah bosan tengok dia kat kaca tv tu.. Setiap kali keluar tv atau dengar kat radio , aku tukar chanel lain..

8 komen :

Yulia Fajrin berkata... [Reply to comment]

makin teruk plak prank diorang tu. T.T

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Ya... Setuju! Tak suka bab prank!
Menjatuhkan maruah orang. Dimana Nilai kemanusiaan

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

prank dia balik ...call yg dia menang 1 juta sebab dia di undi oleh wwf dan duit akan masuk 24jam dari skrg....lepas 3 hari bagitahu dia kena prank ...mungkin lepas tu kita dapat tengok macam mana rupa tauke jambu basah bertukar jadi jambu kering .....

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

prank tu dikatanya seni? siapa yang menghancurkan seni sebenarnya?? huh!

Usry Norie berkata... [Reply to comment]

saya emeng tak berapa minat bab-bab kenakan orang gini. Lawak melampau.
By the way mungkin saya dah tua, dah tak boleh terima lawak2 sebegini.

Wanie Masduki berkata... [Reply to comment]

mmg bila dia ada, rancangan jadi bosan..

Emarieys berkata... [Reply to comment]

dah tak syok dgr radio yg DJ ari pelawak ni..bukan lagi lawak..tapi lagi bosan ada la...baik dgr KLFM jer,lagi best.

antalya berkata... [Reply to comment]

setuju.nyampah ngan taukeh tu.dah la bengap, lagik ditunjukkan kebengapan kat dlm tu. apsal lah era leh amek org xde otak gitu jadik dj.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI