Beli ZTE BLADE V7 LITE dengan potongan 50% !

 

Wowww ! image

Tertarik kan ? Dah tengok review kat blog aku ? Kalau belum , gi baca dulu.. Kang baru baca entri ni balik… Cepattt !! Baca ZTE BLADE v7 LITE , bagi mereka tercari telefon pintar bajet !

Dah ? Ok.. nak ? Ok… senang jer ! Harga asal , RM699 ! Tapi selepas aku bodek ZTE ..baik punya bodek ! Merayu laaa .. sebab korang nak sangat kan .. haaa.. diorang setuju nak kasi 50% potongan !! Haaaa… Tu diaaa ! Jadi harga dia akan ke RM334.50 ! Haaaaa.. tapi terhad untuk 300 unit terawal laaa ! Sapa cepat dia , dapat laaa..

image

Caranya ?? Mudah jer… Sila ke Low Yatt Plaza esok pagi.. Jam 12.30 tengahari ! Pastikan sebelum tu dah tunggu kat depan kiost ZTE tuuu ! Haaaa…

Pastu ?? Ikuti langkah langkah di bawah ni..

Langkah 1 : LIKES ZTE di ZTE Malaysia

Langkah 2 : Sila Post gambar event ZTE di Low Yat Plaza ke wall dengan hastag ‪#‎ZTEMalaysia‬ ‪#‎ZTEbladev7lite‬,kemudian tagged 3 orang rakan anda !

Langkah 3 : Sila tunjukkan MyKad korang di kaunter . 1 Mykad hanya layak 1 pembelian dengan harga potongan.

Langkah 4 : Apa lagi ?? Beli la cepatt.. dah dapat diskaun tuu ! 50% kott !

Senang kan ? Haaa.. senang ba ituuuu ! Ajak kengkawan gi la esok.. tapi kalau ramai ramai gi , kang tak dapat lak.. hahahaha .. Ajak BFF jerrr ! kan kan ? Hehehe.. Tak pe.. ada rezeki , ada laaa… kan kan ?

4 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.