Beli ZTE BLADE V7 LITE dengan potongan 50% ! - BEN ASHAARI

Beli ZTE BLADE V7 LITE dengan potongan 50% !

 

Wowww ! image

Tertarik kan ? Dah tengok review kat blog aku ? Kalau belum , gi baca dulu.. Kang baru baca entri ni balik… Cepattt !! Baca ZTE BLADE v7 LITE , bagi mereka tercari telefon pintar bajet !

Dah ? Ok.. nak ? Ok… senang jer ! Harga asal , RM699 ! Tapi selepas aku bodek ZTE ..baik punya bodek ! Merayu laaa .. sebab korang nak sangat kan .. haaa.. diorang setuju nak kasi 50% potongan !! Haaaa… Tu diaaa ! Jadi harga dia akan ke RM334.50 ! Haaaaa.. tapi terhad untuk 300 unit terawal laaa ! Sapa cepat dia , dapat laaa..

image

Caranya ?? Mudah jer… Sila ke Low Yatt Plaza esok pagi.. Jam 12.30 tengahari ! Pastikan sebelum tu dah tunggu kat depan kiost ZTE tuuu ! Haaaa…

Pastu ?? Ikuti langkah langkah di bawah ni..

Langkah 1 : LIKES ZTE di ZTE Malaysia

Langkah 2 : Sila Post gambar event ZTE di Low Yat Plaza ke wall dengan hastag ‪#‎ZTEMalaysia‬ ‪#‎ZTEbladev7lite‬,kemudian tagged 3 orang rakan anda !

Langkah 3 : Sila tunjukkan MyKad korang di kaunter . 1 Mykad hanya layak 1 pembelian dengan harga potongan.

Langkah 4 : Apa lagi ?? Beli la cepatt.. dah dapat diskaun tuu ! 50% kott !

Senang kan ? Haaa.. senang ba ituuuu ! Ajak kengkawan gi la esok.. tapi kalau ramai ramai gi , kang tak dapat lak.. hahahaha .. Ajak BFF jerrr ! kan kan ? Hehehe.. Tak pe.. ada rezeki , ada laaa… kan kan ?

4 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.