Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 9 Mei 2016

Bila Zahra sambut hari jadi..

 

Hurm.. nak sambut kat mana eh ? Abang dia ari  tu , sambut kat Secret Recepi Alamanda jer.. Yup , secara jujurnya.. aku dan wife tak larat nak buat parti atau majlis sambutan hari lahir ni..

Bukan apa.. nak sambut satu hal.. Nak cari tempat satu hal.. Nak jemput tetamu satu hal. Nak layan tetamu , lagi banyak hal.. Tak layan atau terlepas pandang , lagi laaa !

Maka.. buat keputusan.. kami anak beranak je la makan kek sepotong kat SR tu jer.. Senang.. Banyak hati terpelihara.. kan kan ? Tetamu pon tak yah pening kepala nak belikan hadiah.. kan kan ?

image

Balik rumah.. wife pakaikan baju birthday girl.. katanya baju tu dapat masa dia usia setahun.. tapi tak leh pakai.. Kali ni baru dapat pakai.. huhuh..

image

image

image

Sayangnya.. kegembiraan Zahra tidaklah lamaaa.. Sayap serta cekak saktiknya , telah dikebas dek Qhaliff ! Tongkat saktinya pon begitu juga..

image image

Tetapi berjaya dirampas kembali !

image

Segala kejadian ini , aku hanya mampu memandang saja.. kerana.. Aku hanya menunggu masa juga..

image

Aku pun , teringin jugak woii !

Selamat Hari Lahir Zahra Nur Iman… ke 2 !

17 komen :

Hidayah berkata... [Reply to comment]

ahahahah...ending mmg tak ble bla...kekekekeke..

Nooraini Ali. berkata... [Reply to comment]

SELAMAT HARI LAHIR ZAHRA, hahahaha bapanya pun nak jugaaaak. gambar qhaliff yg 2nd tu sebijik bapak dia ..heheh

Syed Alwi berkata... [Reply to comment]

Ceitttttt

Eny Abdullah berkata... [Reply to comment]

Hahahahahaaha geli sungguh gambaq last tuuuu

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Happy Birthday Zahra..!!
Part last yang tak tahan gelak tu..... Noty daddy Zahra :p

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Hahahaa..nak jugak papanya...

Happy Bday Zahra comeyyy....

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

Selamat hari jadi Zahra, Auntie Yanie doakan semoga Zahra menjadi hamba Allah yang bertaqwa dan beriman dan menjadi anak yang solehah. aamin... Amboi ayah Zahra hihihih...

Zurina Hj.Zainal berkata... [Reply to comment]

HAHAHAHAA!! bapak pari pari nak jugeekkkk....:p

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

Hahahahaha... bapaknya yg lebih...

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

hepi bestday zara..:)

adoii..abg ben naper mcm tu?haha

QasehnyaRania berkata... [Reply to comment]

hahaha sabaq je lah papa zahra ni
nway
happy besday zahra nur iman
smoga membesar sebgai anak yang solehah, taat perintah Allah, dengar cakap mama n papa, rajin solat dan berjaya di dunia dan akhirat aamiin

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Dari atas baca sambil tersenyum...alahai comelnya...comelnyaaa. Tapi sampai je kat bawah...cisss terus migrain! hahahaha

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

alahai part last itu daddy pun...hehehehehe..

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

teringin jugak ye???? hahahahhaaaaaa

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

takpe sambutdengan family pun ok..hahaha..daddynya lebih2 pulak

noorliana zamri berkata... [Reply to comment]

coeml qhaliff

Bonda Zahra berkata... [Reply to comment]

tudia daddy dia!!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI