Bila Zahra sambut hari jadi..

 

Hurm.. nak sambut kat mana eh ? Abang dia ari  tu , sambut kat Secret Recepi Alamanda jer.. Yup , secara jujurnya.. aku dan wife tak larat nak buat parti atau majlis sambutan hari lahir ni..

Bukan apa.. nak sambut satu hal.. Nak cari tempat satu hal.. Nak jemput tetamu satu hal. Nak layan tetamu , lagi banyak hal.. Tak layan atau terlepas pandang , lagi laaa !

Maka.. buat keputusan.. kami anak beranak je la makan kek sepotong kat SR tu jer.. Senang.. Banyak hati terpelihara.. kan kan ? Tetamu pon tak yah pening kepala nak belikan hadiah.. kan kan ?

image

Balik rumah.. wife pakaikan baju birthday girl.. katanya baju tu dapat masa dia usia setahun.. tapi tak leh pakai.. Kali ni baru dapat pakai.. huhuh..

image

image

image

Sayangnya.. kegembiraan Zahra tidaklah lamaaa.. Sayap serta cekak saktiknya , telah dikebas dek Qhaliff ! Tongkat saktinya pon begitu juga..

image image

Tetapi berjaya dirampas kembali !

image

Segala kejadian ini , aku hanya mampu memandang saja.. kerana.. Aku hanya menunggu masa juga..

image

Aku pun , teringin jugak woii !

Selamat Hari Lahir Zahra Nur Iman… ke 2 !

17 ulasan:

  1. ahahahah...ending mmg tak ble bla...kekekekeke..

    BalasPadam
  2. SELAMAT HARI LAHIR ZAHRA, hahahaha bapanya pun nak jugaaaak. gambar qhaliff yg 2nd tu sebijik bapak dia ..heheh

    BalasPadam
  3. Hahahahahaaha geli sungguh gambaq last tuuuu

    BalasPadam
  4. Happy Birthday Zahra..!!
    Part last yang tak tahan gelak tu..... Noty daddy Zahra :p

    BalasPadam
  5. Hahahaa..nak jugak papanya...

    Happy Bday Zahra comeyyy....

    BalasPadam
  6. Selamat hari jadi Zahra, Auntie Yanie doakan semoga Zahra menjadi hamba Allah yang bertaqwa dan beriman dan menjadi anak yang solehah. aamin... Amboi ayah Zahra hihihih...

    BalasPadam
  7. HAHAHAHAA!! bapak pari pari nak jugeekkkk....:p

    BalasPadam
  8. Hahahahaha... bapaknya yg lebih...

    BalasPadam
  9. hepi bestday zara..:)

    adoii..abg ben naper mcm tu?haha

    BalasPadam
  10. hahaha sabaq je lah papa zahra ni
    nway
    happy besday zahra nur iman
    smoga membesar sebgai anak yang solehah, taat perintah Allah, dengar cakap mama n papa, rajin solat dan berjaya di dunia dan akhirat aamiin

    BalasPadam
  11. Dari atas baca sambil tersenyum...alahai comelnya...comelnyaaa. Tapi sampai je kat bawah...cisss terus migrain! hahahaha

    BalasPadam
  12. alahai part last itu daddy pun...hehehehehe..

    BalasPadam
  13. teringin jugak ye???? hahahahhaaaaaa

    BalasPadam
  14. takpe sambutdengan family pun ok..hahaha..daddynya lebih2 pulak

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009