Kalau sayangkan suami anda !

 

Masa aku dapat dulu , Hero Men Wash ni kan… kannn.. Aku main pakai jer ! Ramai kawan blogger lelaki yang pakai pon setuju kata , ‘sejuuuukkk’ ! Hahahaha.. Tapi apakah kesan positif kalau diamalkan selalu ?

Jeng jeng jengg…

Secara jujurnya , aku pakai setiap kali mandi sebelah malam atau selepas workout. Segala peluh perlu dibersihkan dengan teliti.. Baru rasa selesa untuk tidur malam..

Tapi kalau diamalkan setiap malam , pastinya akan tau perbezaannya ! Haa.. Maaf yer.. ni bukan entri lucah ! Khas untuk lelaki dah berkawin jer ! Haaa.. Aku taknak bagitau apa tapi sila la try ! Hahahaha.. Rezeki la kalau menjadi.. lalalalaa…

image

image

Pastu kalau travel.. Aku dah rasa dah ! Walaupun di negara yang sejuk tapi di dalam tetap berpeluh ! Haaa.. Bila berpeluh tu , nak kena basuh dan mandi dengan sebersihnya ! Kalau orang perempuan ada pencuci manjakani .. lelaki ada apa ??? Main guna sabun biasa jer ?? Huhhh..

Pengasas Nanafa Beauty , En. Mohd Firdaus Mohd Ali sendiri mengakui keberkesanan produk keluarannya hingga sanggup merantau ke luar negara untuk memasarkan Hero Men Wash terutamanya ! Sebab dia tau bagus untuk orang lelaki wooo !

image

Kelebihannya ?

image

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut , boleh hubungi 016 412 6546 atau ke Facebook mereka , NanaFaBeautyHQ atau ke instagram milik mereka , NanafaBeautyHQ .

Sekarang.. lelaki pon dah pandai jaga kebersihan ! Tak kira la dah kawin atau bujang ! Kena bersih woooo ! Busuk , sapa mau kan ??

 

image

5 ulasan:

  1. memang bagus punnn....nyaman gitu " kata inchik dd

    BalasPadam
  2. memang best pun pakai, sejuuuukkk...

    BalasPadam
  3. banyak testi positif..tunggu birthday cik abg lah..hadiahkan satu ;)

    BalasPadam
  4. ingat apa tadi...power sungguh ayat anda.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009