Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 18 Mei 2016

Kenapa Hard Rock Cafe Hotel , Penang ???

 

Tak sabar aku nak ke Pulau Pinang , minggu depan ! Kenapa ? Huhuhu..  Sebab aku nak bawak mak dan ayah mertua aku yang dah lama sangat teringin ke pulau kelahiran orang tua aku ! Mereka tak pernah jejakkan kaki lagi ke Pulau Mutiara tu.. dan teringin sangat katanya.. Aku , sementara berkemampuan.. aku bawak la.. nanti dah tak mampu , menundukkan kepala je la aku .. heeee..

Dalam banyak banyak hotel , Hard Rock Hotel di Pulau Pinang yang bagi aku nampak lebih ‘kekeluargaan’ dan sangat santai terutama kalau amik bilik di bawah.. Fuhhh ! Bukak je pintu , dan terjun ! Hahahaha..

image

Aku dah ke sini sekali.. Dan terus teringatkan ahli keluarga belah wife aku. Mesti dorang akan seronok sangat di sini ! Confirm enjoy giler punya ! Hahahaha.. Maklumlah , diorang jarang jarang sangat duduk hotel 5 bintang gini.. Jadi , apa salahnya bawak diorang sesekali kan ? 

Satu lagi yang aku suka di hotel ni ialah viewnya ! Tak rasa macam di Malaysia lak tetiba.. hahaha..

image

image

Cantik kan ? Haaa..

image

Aku memang perlukan satu percutian singkat.. Heheh.. Makin semak kepala otak aku ni.. Dan , Penang tengah dibanjiri buah durian yang giler gempak sedap punya ! Huhuhuh…

Jommmm !

12 komen :

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

cantik ...segalanya cantik! tengok dari gambar macam mustahil je kat Malaysia hehehe....selamat bercuti aben dan family! :)

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Selamat bercuti abg ben sekeluarga.

Farrah Nadia berkata... [Reply to comment]

yA ALLAH BESTNYA!!! stail hotel macam overseas punya :D

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Memang puashati kan..cantiknyaa..patutlah jadi pilihan Ben..

Nor Afidah Bte Che Azmi berkata... [Reply to comment]

betui tu..Fida pun sekarang tengah plan dengan adik2 nak bawak mak abah p holiday..dekat pun tak pa..janji hotel 5 star..hahha

lokman amirul berkata... [Reply to comment]

sangat menarik tempat tu...

Yanty Lee berkata... [Reply to comment]

tumpang lik Penang!!!!!!!
leh bawa fam mertua gi makan durian nanti...wo weee

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Happy holiday..moga di murahkan rezeki lagi..boleh bawa kami pula..hehehehhee

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

sELAMAT BERCUTI

atiqah subkhi berkata... [Reply to comment]

Best dapat spend time dengan family kat hotel yg cantik :)

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Cantiknya! Nak ikuttt hahahaa

Norul Huda berkata... [Reply to comment]

Panorama yang berbeza di hard rock cafe hotel.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI