Masa untuk berhenti bergelar blogger !

 

Hari ni , aku test lagi mengvlogkan diri ! Lama dah aku tak buat kerja gini ! Tetiba mood nak bikin vlog ringkas datang moodnya ! Dan aku pon mengepos dua video setelah berpuluh kali cut and delete ! Hahahaha ..

image

Bukan mudah terutamanya vlog yang guna editing ni.. Kena sabar dan kena ada skill. Bakat dan minat tu ,takde masalah. Masalahnya , aku dah lama tak buat menda gini ha ! Dulu masa kerja sebagai multimedia programmer , aku layan la editing video ni tapi sejak buat kerja mudah cam blogger ni , aku serius.. malas !

Best sebenarnya.. cuma idea dan kelancaran bila berkata kata tu penting ! Aku lak , gagap kekadang.. hahahaha.. Tu pasal dalam entri aku , ada banyak titik titik tu , tanda tergagap la ! Hahahaha !

Berhenti jadi blogger ? Hurm.. bergantung pada adik Zahra nanti. Apakah aku mampu jaga 3 orang anak sekali gus ! Atau 3 orang anak itu yang akan jaga aku ?? Kita tunggu je bulan 9 nanti.. InshaAllah.. Baby boy tuuu… heeee…

13 ulasan:

  1. zahra bakal diapit oleh 2 hero tu..hehehe..alhamdulillah...

    BalasPadam
  2. Lepas ni buat vlog bersama anak2...

    BalasPadam
  3. Semoga terus menulis untuk memberi inspirasi pada yang lain :)

    BalasPadam
  4. hahahha..samlah..tergagap-gagap kalau disuruh bercakap untuk video..

    BalasPadam
  5. seramnya tajuk >.<
    ehh ! teringin nak buat vlog. tapi takde keyakinan lagi, hihi

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah..bertambah seri dalam hidup bro Ben dgn kehadiran baby boy nanti.Jaga 3 orang anak sangat mencabar juga.Tapi bila anak sulong dah pandai menguruskan diri sedikit..ianya kuranglah sedikit.

    BalasPadam
  7. jangan berhenti, nak tahu pasal adik zahra pulak...

    BalasPadam
  8. ajarin saya vlog boleh? xreti nak edit..hrm..nak berhenti blog tu tak setuju. Boleh cari pengasuh kot atau sekolah kan Qhaliff n Zahra :)

    BalasPadam
  9. Dapat rasa 3 orang anak tu jaga ben...hahhahaha serius semua pakat beratur pi gym tau...3 lawan 1...menang lagi diorang hehehe

    BalasPadam
  10. hehehe....janggut dah putih...boleh berenti dah ben..

    BalasPadam
  11. Jangan la berenti.... Rindu kat otai nanti. :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI