Melampau ! Aku asyik terkena !

 

“ Qhaliff.. makan nasi ayam ni.. “

Dia wat dek.. Geleng kepala kemudian setelah dipaksa berkali kali..

“ Qhaliff makan nasi , daddy beli toys .. Ok ? “

“ Ok…. sedapppp ! “.

Arghhhhh..

Tunaikan janji !

image

Itu semalam.. Asal membeli jer ! Tak kira la permainan apa pon , asal dia dapat bawak balik sesuatu..  Dan hari ni , aku ajak dia tengok movie , Angry Birds di Alamanda.. Dia suka giler ! Aku pun tak sangka sebenarnya..

Maka.. aku bawak dia g meeting terlebih dahulu.. Dia ok jer.. Tak buat hal. 3 jam kat situ.. pastu balik ! Suka giler dia ! Destinasi , Alamanda..

Di Alamanda.. Aku bawak dia masuk ke dalam GSC. Dia tak nak masuk ! Dia cakap dengan nada perlahan.. Aku tak dengar..

“ Qhaliff nak tengok ke tak ni ? Cepat laa.. “

“ Tak nak.. “ Sambil geleng kepala.

“ Dah tu Qhaliff nak apa.. ? “

“ Toysss.. “

Arghhhhhhh.. Terkena lagi aku ! Asal masuk mall , dalam kepala dia toys ! Tak kira la camana punya toys , asalkan dapat bawak balik sesuatu..

Hurmmm…

image

6 ulasan:

  1. Kesudahannya xde la tgok angry birds....aduhai qhaff...

    BalasPadam
  2. nasib baik x minta bawa balik dinosaur tunggangan tu haha

    BalasPadam
  3. xpa, bila rezeki kita dapat kongsi dengan anak, isteri dan ibu, pasti allah akan tambah kan lagi rezeki tu. bahagiakan org yg kita syg pasti akan di kayakan lagi dgn rezeki

    BalasPadam
  4. hahaha, cerdik sangat tu, gigit pipi tembam tu baru tau.. >_<

    BalasPadam
  5. hi 5 la Qhaliff. perangai macam auntie tau. kena bawak balik ssuatu. hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI