Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 Mei 2016

Siapakah yang menganas sebenarnya ?

 

Hurm.. kerap terjadi !  Malah aku pernah menjadi mangsa si abang ! Tapi kali ini.. siapa mangsa sebenarnya ???

image

Hurmmm…. 5 minit kemudian..

image

Qhaliff berjaya menguasai kedudukan ! Ini bermakna sebenarnya Qhaliff yang masuk ke wilayah Zahra atau Zahra yang masuk tetapi terpaksa berundur demi perpaduan tilam dan katil !

Huhhhh  ! Yang pastinya , daddy kena tidur kat tilam lain selepas peperangan meletus.. Hurmm..

9 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Daddy kena tidur tengah2, baru dapat serangan kombo dua beradik... hahahaaa

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

oleh kerana tanpa sedar makan dimaafkan..hehehe..10..20 tahun lagi kalau mereka tengok gambar ni mesti ketawa kekek-kekek..lepas ni tambah lagi satu ahli..lagi meriah gaya tidur...

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Alasan daddy nk tdo dgn mummy!

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

ooo macam ni la ye kalau lisa tido.. gahaahah sebab selalunya kalau malam tido elok je .. bgun tido.. ada kat bawah katil pulak. hahaa

Aznan Sd berkata... [Reply to comment]

Nnt baby baru...bertambah2 ler 'serangan' ganas..

Fieza Sani berkata... [Reply to comment]

abg ben..petua dari mak abah saya..kalau anak2 tido lasak macamni, bagi makan ikan kecik yang dalam ikan..maksudnya kalau gi beli ikan, cari ikan besar yang dalam mulut dia ada ikan kecik..ikan besar tu tengah makan ikan kecik tu..tapi dah kena tangkap dengan nelayan..jadik ikan kecik tu tersangkut gitu..haha..dah try praktik kat anak buah saya..dah kurang lasak..idok la tido sampai dah keluar dari kawasan dia & tak masuk kawasan abah saya sebab anak buah tidur dengan abah saya..entah la petua orang2 tua..kalau nak cuba, boleh je..

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

hahahah nasib lah daddy yer hahaha

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

adoilaa...ni terlebih lasak

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

Hehehhe. Geram jee tgok diorg tdo

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI