Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 19 Mei 2016

X-Men : Apocalypse boring tanpa Wolverine ?

 

image

Olooo.. bila tengok kat poster diorang , takde riak muka Wolverine kesayangan pon ! Pastu kata Razzwey , ‘si taufan’ pon tak secun Helle Berry ! Cam muka ceri beri jeee ! Huhhh..

Apakah benar begitu ? Apakah X-Men kali ni membosankan disebabkan takde Wolverine ? Hurmm.. Aku tengok jugak sebab ada beberapa watak yang aku suka , masih wujud dalam kesinambungan kali ni !

image

Apakah yang menarik kali ni ? Ok… meh aku citer eh ? Dalam X-Men kali ni , ada beberapa babak yang korang tak jangkakan sama sekali.. Haa.. Di sini terceritanya kenapa si Eric jadi makin jahat ! Haaa.. Pastu si Storm , pada asalnya jahat tetiba jadi baik ! Haaa.. Pastu si Jane lak.. haaa.. Masa ni dia temui kuasa sejati dia ! Haaaa ! Nak lagi best ?? Nak lagi best , rupanya Eric ada anak lelaki ! Anak lelaki tu , adalah.. haaaa ! Aku la ! Haa.. Tak caya , tengok sendiri laaa..

Keseluruhan cerita.. kalau tak pernah tengok X-Men dari awal .. aku tak syorkan korang tengok ! Membazir duit jer ! Tapi kalau memang dah follow dari awal.. kalau aku kata tak best pon , korang tengok gak kan ?? Haa.. Tapi serius ! Jauh berbaloi dari tengok Batman lawan Superman yang tah hapa hapa tuuuu ! Harap hensem dan sado jer tapi cerita jiwang !

Berapa bintang ? Gi je la tengok ! Sibuk nak tau berapa bintang .. Huhhh !

5 komen :

Yulia Fajrin berkata... [Reply to comment]

Hahahahahahah! Berapa banyak haaa tah. Ish. Tak sabar nak tengokkkkkkk. ��

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Mana ada org cakap macam ceri beri! Hahahahaaa...

Farhana Jafri berkata... [Reply to comment]

alaaaa nak bintang bang bennn! Takut pulak nak tengok sebab takut tak best macam ironman vs CA dengan Batman vs Superman

Media Bawah Tanah berkata... [Reply to comment]

teringin nak p tengok... cam best jerr

reenapple berkata... [Reply to comment]

Yes. Dah tengok and best. Saya bagi 9/10 bintang. :D

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI