Anak anak jadi mangsa si ayah !

 

Tu diaa… Hahahaha… Dah boleh dah tolong daddy ! Dah suh ibu tolong , slow jeeer.. Adeh.. Apa lagi.. anak-anak la jadi mangsa ! Hehehe.. Ajar diorang jugak tu.. Memasing pon dah pandai berposing bila tengok kamera.. huhuh..

image

Disebaliknya..

image

Berbayar tau diorang ni ! Upah dia.. Toys ‘ R’ Us.. huhhh.. bukan murah ! Kerja , tak sampai 10 saat… adehh..

Tapi serius.. aku berkenan betul dengan design dia.. Simple dan nampak santai..

image

Ada banyak warna.. Aku berkenan ngan warna coklat tu gak.. Huhuh.. Nak amik lagi.. wife jeling dah ! Hahaahha.. Lagi pun , size aku takde dah tadi .. Cepat pulak abis…

image

Beli mana ? Kat Parkson Alamanda. Parkson lain , aku tak pasti tapi yang aku pasti , setiap kali menjelang raya , Parkson Alamanda jual baju raya cantik cantik..

Esok nak tengok Omar Ali punya butik lak.. heee..

5 ulasan:

  1. Kelas pembantu aben... Hahahahaaa... Omar Ali cantik gak...

    BalasPadam
  2. support daddy la abg ben..hehe..

    BalasPadam
  3. Lawa design...simple tapi smart

    BalasPadam
  4. memang smart..meh tolong aunty pulak buat kerja

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.