Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 11 Jun 2016

Anak anak jadi mangsa si ayah !

 

Tu diaa… Hahahaha… Dah boleh dah tolong daddy ! Dah suh ibu tolong , slow jeeer.. Adeh.. Apa lagi.. anak-anak la jadi mangsa ! Hehehe.. Ajar diorang jugak tu.. Memasing pon dah pandai berposing bila tengok kamera.. huhuh..

image

Disebaliknya..

image

Berbayar tau diorang ni ! Upah dia.. Toys ‘ R’ Us.. huhhh.. bukan murah ! Kerja , tak sampai 10 saat… adehh..

Tapi serius.. aku berkenan betul dengan design dia.. Simple dan nampak santai..

image

Ada banyak warna.. Aku berkenan ngan warna coklat tu gak.. Huhuh.. Nak amik lagi.. wife jeling dah ! Hahaahha.. Lagi pun , size aku takde dah tadi .. Cepat pulak abis…

image

Beli mana ? Kat Parkson Alamanda. Parkson lain , aku tak pasti tapi yang aku pasti , setiap kali menjelang raya , Parkson Alamanda jual baju raya cantik cantik..

Esok nak tengok Omar Ali punya butik lak.. heee..

5 komen :

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

PM harga

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Kelas pembantu aben... Hahahahaaa... Omar Ali cantik gak...

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

support daddy la abg ben..hehe..

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Lawa design...simple tapi smart

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

memang smart..meh tolong aunty pulak buat kerja

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI