#BawalGlam khas untuk wanita bergaya !

 

Kadang-kadang rasa macam nak pakai je tudung aku ni ! Bukan apa.. terlalu banyak tudung / shawl di luar sana dan semuanya cantik cantik belaka ! Cuma aku pelik … camana perempuan boleh buat pilihan memandangkan terlalu banyak jenama dan harga pon boleh tahan mampu milik !

Dan terbaru , #BawalGlam muncul dengan koleksi agungnya ! Semua cantik cantik belaka ! Fuhhhh.. Dan aku bersyukur aku dilahirkan lelaki namun..aku ada pasangan perempuan..

“ Baang.. nak ! Untuk raya jer.. “.

Hurmmm… Dia ternampak gambar ni sewaktu aku download ke telefon pintar aku. Maklumlah , aku kena buat review bawal ni. Tak pasal pasal nak kena order lak.. Huhuh..

image

 

Cantik kan ? Ok.. meh aku stori mori kat korang jap ! Keunikan #BawalGlam terletak pada hiasan batu Swarovski yang berselarak di atas tudung tersebut. Maka , nampaklah keanggunan si pemakai tuuu.. heheheh… Kemudian dengan warna yang lembut dan menawan , menaikkan lagi seri korang bila korang memakainya. Bayangkan kalau aku pakai , camanana ! Fuhhh.. Nilopah pon inshaAllah tergoda.. Auww.. Ok, aku gurau jer part tu.. Orang laki mana leh pakai tudung !

image

Ok. Untuk pengetahuan korang , dah ada stok ! Nak borong , silakan ! Nak beli sehelai pon , silakan !  Ada 12 warna ekslusif. Kainya mudah dijaga dan paling penting , mudah dibentuk mengikut citarasa si pemakai.

image

Bagi yang nak buat tempahan khas , mereka juga ada membuatnya. Kot la nak nampak lain dari yang lain .. kan kan ? Haaa…

Bagi yang berminat , boleh hubungi melalui aplikasi :

Whatsapp : +60122392923

Instagram : @bawalglam

Facebook : Bawalglam

Sila jangan tunggu dah popular baru nak beli ye ! Kang.. haaa.. kang..haa ! Nyesal kooo.. Beli banyak banyak dan melaram time raya nanti atau gi majlis iftar yg bakal menjelma minggu depan..InshaAllah.

image

#BawalGlamByAinaAzman

3 ulasan:

  1. Peminat2 tudung bawal, boleh la grab ni..jangan tunggu dah popular baru nak beli..kang harga mencanak naik, kan abg ben..hehe

    BalasPadam
  2. Cantik2 tdung bawal..boleh laa beli utk raya nnt

    BalasPadam
  3. mukakita nampak bulat kalau pakai bawal..huhuhu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009