Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 16 Jun 2016

Cemburukah ?

 

image image

Baru 2.. nanti keluar sorang lagi , sapa yang patut jadi keutamaan ! Sekarang ni , aku leh la dukung dua dua.. Nanti camana ? Sapa yang tak leh didukung ? Pastinya Qhaliff la kan ? Yang aku nampak , confirm dia cemburu ! Merajuk tu , dah pasti.. huhu.. Jenuh nak memujuk.

Bayangkan.. apa saja yang aku buat dengan Qhaliff , Zahra nak jugak ! Bila aku buat dengan Zahra , Qhaliff nak jugak. Masing masing memerhati antara satu sama lain. Hahahaha .. Nasib baik la takde adik beradik dari keluarga lain.. Hahahaha..

Diorang ni rapat. Kalau seharian tak jumpa , boleh tangkap syahdu pastu. Bila jumpa , diorang punya main cam setahun tak bersua muka. Kalah mak bapak dia punya rindu !

Tapi part kasih sayang bapak dia ni.. haaa.. Tu pasal mak diorang pon tak leh nak bahagikan dengan yang lain.. Maklumlah , kasih sayang ayah diorang ni cemerlang walaupun garang.. hahahaa..

Realitinya , inilah hasilnya bila jaga anak sendiri dari kecil. Dengar suara je , diorang leh sambung tidur dengan nyenyaknya.. Hee.. dah kenal..

10 komen :

Rosmiza Ali berkata... [Reply to comment]

Besar dah hero & heroin ni.. Kejap je masa berlalu.. ^_^
RosmizaAli.Com

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

selamat pagi

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

Seronoknya tengok Zahra dgn Qhaliff...

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Hahahaha bila baca ben cakap kasih sayang ayah cemerlang walaupun garang teringat dekat suami...mmg cemerlang sgt kasih nan sayang dia tu...kalah juju sokmo garang tak kira masa haha

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Alololooo qhaliff & Zahra dah besar... Insyaallah bila dah adik dah lahir nanti kot2 memahami gitu... Hehehe

Usry Norie berkata... [Reply to comment]

Dah jadi adat. Mula-mula akan cemburu, tapi lama kelamaan ia bertukar menjadi kasih sayang. Anak kedua saya juga begitu pada mulanya. Dia seakan tidak boleh menerima kehadiran adiknya, tapi lama-lama Alhamdulillah. Sekarang dia dan adiknya boleh berkompromi walaupun kadang- kadang ada juga perbalahan kecil. Biasa la budak-budak.

Mirwan Choky berkata... [Reply to comment]

COmel-comel kan anak bg Ben ni.

Afiq Halid berkata... [Reply to comment]

Mesti diorg akan lagi seronok. Bantu siap2kan barang baby. Qhaliff pakaikan sarung tgn n kaki and Zahra sapukan bedak. 😊

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

exactly sama macam anak2 sy. sorang kena geletek, sorang lagi minta digeletek. x boleh skip. hahaha. adoi..

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

hehhe..
itu yang kasi lagi meriah family tue,
insyaallah qhaiff dah bleh kot slow2 matang.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI