Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 15 Jun 2016

Dia dah mula boring dengan mainan dia !

 

Setiap kali masuk Alamanda , dia mesti nak singgah Toys ‘R’ Us punya ! Wife tak bagi tapi aku ok jer ! Tak pe la.. Dia bukan nak amik mainan mahal mahal.. Lagi pun memang dia suka deal ngan aku gitu.. Dia nak toys.. dia kena dengar cakap aku ! Aku mengajar dia menepati janji.. huhuhuh..

Aku yakin.. satu hari nanti , dia akan boring dengan semua ni dan cari sesuatu yang lebih kreatif untuk bermain..

image

Ramalan ku tepat belaka.. Dia mula cipta imaginasi dia sendiri.. Dan mula bosan dengan mainan sedia ada.. heheheh.. Aku tak perasan pada awalnya tapi dia mula meminta permainan block.. Walhal aku memang dah lama belikan untuk dia.. Hurmm..

Dan.. aku tergelak besar melihat apa jadi dengan Optimus Prime dia..

image

Macam kena pulak eh ? Hahahaa.. Tak kisah la Qhaliff.. Asalkan jangan jadi hantu gadget dah ! Dan dia dah mula mintak permainan yang aku cukup tak suka sama sekali ! Arghhhh !! Sapa nak pasang semua tu nanti !! ARghhhhhh !!

1 komen :

aeinna Musa berkata... [Reply to comment]

comey sangat senyuman qalif berbaju kuning atas tu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI