Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 14 Jun 2016

GoBear Giveaway untuk anda semua !

 
imagePernah dengar laman web GoBear ? Ok.. kalau belum , meh aku citer skit pasal gobear ni ! Gobear ni satu laman web yang mana membuatkan perbandingan terhadap insuran pengembaraan dan juga kad kredit yang sesuai mengikut kehendak korang ! Haaaa.. Masukkan je data dalam ruangan yang disediakan dan .. tadaaaa ! Tanpa sebarang berat sebelah ! Dasat woooo !
Tujuan utama GoBear ni adalah memastikan mereka yang tercari cari insuran pengembaraan atau kad kredit manakah yang sesuai dengan mereka , mengikut kemampuan dan juga kehendak. Bestkan? Ia memberi korang kuasa untuk memilih and membuat keputusan untuk diri sendiri. Tak perlu dah nak melayan panggilan orang sales atau risau nak berikan butiran peribadi anda kepada pihak ketiga.
Ni contoh aku bagi ehh… Ada 3 langkah.. SEARCH , COMPARE dan SELECT !
Mula-mula SEARCH. Masukkan maklumat yang dikehendaki oleh GoBear. Pastu tekan SEARCH PLAN..
image
Tadaaaa ! Ada 26 travel insuran yang bersesuaian.. Dan korang kena pilih mana yang sesuai mengikut kriteria korang nak..
image
Sekarang , COMPARE ! Pilih mana yang korang rasa ok dulu.. pastu klik GO COMPARE.
image
Dannn.. Haaa ! Keluar dahhhh ! Fuhhh.. lajuuuu kooo !
image
Dah jumpa mana nak ? Klik Go To Provider !
image
Tadaaa ! Selesaiiii ! Senang kan ??? Haaaa.. Kata dahh ! Sama gak dengan kad kredit ! SEARCH , COMPARE dan SELECT !
image
image
Tengok, tidak satu kali GoBear meminta butiran peridadi dan tak ada pop-up iklan yg menjengkelkan. Senang dan menarik ! Pasni tak yah susah susah dengar cakap ‘orang’ !
Boleh compare sendiri dah ! Kan kan ? Haaa.. kalau korang selalu je guna GoBear, daftar je ngan FB. Sekali terus GoBear dah save semua info. Tak perlu la nak masukkan segala infos tiap kali.
Sebulan selepas pelancaran rasmi di Malaysia, GoBear sekarang nak memberi ganjaran kepada fans mereka di Facebook. Giveway ni amat sesuai dengan bulan Ramadhan ni.
Ok , sekarang mengenai GoBear Giveaway.
GB Facebook Giveaway_Ramadan
Mengenai GoBear Giveaway Facebook Contest.
GoBear Giveaway bertujuan untuk mendidik rakyat Malaysia dalam membuat keputusan memilih kad kredit yang bersesuaian dengan mereka. Dalam contest ni , GoBear akan memberikan hadiah bernilai lebih dari RM1,500 !!
Antara hadiah yang ditawarkan ialah :
  • Hadiah Utama : Saujana Hotel Kuala Lumpur "Juadah di Bawah Sinaran Bintang" voucher bernilai RM276 + RM300 AEON Shopping Vouchers (x1).
  • 4 pemenang bertuah : Saujana Hotel Kuala Lumpur "Juadah di Bawah Sinaran Bintang" voucher bernilai RM276
  • Saguhati: RM50 AEON Shopping Vouchers (x5).
Cara-cara penyertaan :
1. Mula-mula Like http://bit.ly/BenGoBearGiveaway Facebook page dan contest
2. Kemudian , lawat www.gobear.com.my/credit-card dan masukkan perbelanjaan barang dapur harian yang korang beli guna kad kredit.
3. Komen di post contest ( Facebook )dan beritahu kad kredit manakah yang disarankan dan memberi pulangan tunai pada korang untuk perbelanjaan tersebut.
4. Share dan tag kawan korang dan beritahu GoBear kenapa korang layak menang !
5. Jawapan paling menarik , akan menang !
6. Jangan lupa follow IG GoBear juga yer !
Contest bermula 13 June (3pm) hingga  20 June 2016 (11.59pm).
Ok.. tu je.. Mudah kan ? Haaa.. Jangan lupa bagitau kawan kawan gunakan juga Hashtag: #gobearmalaysia !!

Semoga Berjaya !

8 komen :

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Baiklah cuba nasib lagi huhuhu

Afiq Halid berkata... [Reply to comment]

Kena join ni. Mana tahu rezeki menang . Woot woot πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

Nnt nk join😊

Bella Idura berkata... [Reply to comment]

Baik!!! Nanti nak cuba...

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

wah bagus lah GoBear ni.. jadi boleh tahu mana kad kredit yang untung mengikut penggunaan kita.. tq abg Ben..

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

dah join.. semoga lisa menang ! hahahah

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Done join :) :)

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

semoga saya menang. hehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI