Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 3 Jun 2016

Jadual imsak dan berbuka puasa 1437H/2016M dan Bazaar Ramadan sekitar Kuala Lumpur.

 

Pejam pelik,  pejam pelik… Masuk tahun ke 8 aku berpuasa bersama sama rakan di media sosial ni ! Seronok ! Macam macam ada ! Pastinya kali ni , time line lebih meriah lagi sebab makin ramai pengguna media sosial terutama Facebook !

Ok.. Kat bawah ni aku bagi jadual berbuka puasa mengikut negeri..

Kuala Lumpur dan Putrajaya

image

Untuk negeri lain , sila klik mengikut negeri yang korang nak.. hehehe.. Banyak sangat nak letak gambar dalam ni :

Untuk Bazar Ramadan sekitar  KUALA LUMPUR dan SELANGOR saja .. Lain lain tempat , gue enggak tau dong.. Moga jangan membazir yer ! Makan sekadar perlu ajaaaa..

Selamat menunaikan ibadah puasa !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI