Jadual imsak dan berbuka puasa 1437H/2016M dan Bazaar Ramadan sekitar Kuala Lumpur.

 

Pejam pelik,  pejam pelik… Masuk tahun ke 8 aku berpuasa bersama sama rakan di media sosial ni ! Seronok ! Macam macam ada ! Pastinya kali ni , time line lebih meriah lagi sebab makin ramai pengguna media sosial terutama Facebook !

Ok.. Kat bawah ni aku bagi jadual berbuka puasa mengikut negeri..

Kuala Lumpur dan Putrajaya

image

Untuk negeri lain , sila klik mengikut negeri yang korang nak.. hehehe.. Banyak sangat nak letak gambar dalam ni :

Untuk Bazar Ramadan sekitar  KUALA LUMPUR dan SELANGOR saja .. Lain lain tempat , gue enggak tau dong.. Moga jangan membazir yer ! Makan sekadar perlu ajaaaa..

Selamat menunaikan ibadah puasa !

3 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.