Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 24 Jun 2016

Jangan marah Qhaliff !

 

Kenapa jangan marah dia ? Sebab.. bila aku marah dia.. dia mesti akan demam ! Huhuhuh.. Dia cukup tak leh aku marah. Orang lain marah , dia tak kisah.. Aku marah ? Demam sudah..

Semalam , aku marah dia.. Mainan dia yang aku beli beratus ringgit , bertaburan. Dah banyak kali.. Beli tak sampai sejam , hilang.. rosak dan bersepah..

Hurm.. kekadang aku hilang kawalan gak.. Penat kepala otak dek kerana kerja. Terlupa sekejap.. Pastu menyesal.. Hurmm..

image

Yer.. memang dia penghibur hati.. Tapi bila dia kat shopping mall.. huhu ! Aku geram jee dalam hati !

5 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

tgk muka mcm nie x jd marah

iffah hussin berkata... [Reply to comment]

Aura Daddy power tu... sekali marah demam, Janganlah marah Qhaliff, Qhaliff kan comel :)

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

si ariq pn sama. xle marah. xle kasar. kang demam.

emieysandra berkata... [Reply to comment]

dah besar...cute hensem dah qaliff ni ;)

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

dasyt sangat kene marah sampai demam..cian qhaliff

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI