Jangan marah Qhaliff !

 

Kenapa jangan marah dia ? Sebab.. bila aku marah dia.. dia mesti akan demam ! Huhuhuh.. Dia cukup tak leh aku marah. Orang lain marah , dia tak kisah.. Aku marah ? Demam sudah..

Semalam , aku marah dia.. Mainan dia yang aku beli beratus ringgit , bertaburan. Dah banyak kali.. Beli tak sampai sejam , hilang.. rosak dan bersepah..

Hurm.. kekadang aku hilang kawalan gak.. Penat kepala otak dek kerana kerja. Terlupa sekejap.. Pastu menyesal.. Hurmm..

image

Yer.. memang dia penghibur hati.. Tapi bila dia kat shopping mall.. huhu ! Aku geram jee dalam hati !

5 ulasan:

  1. Aura Daddy power tu... sekali marah demam, Janganlah marah Qhaliff, Qhaliff kan comel :)

    BalasPadam
  2. si ariq pn sama. xle marah. xle kasar. kang demam.

    BalasPadam
  3. dah besar...cute hensem dah qaliff ni ;)

    BalasPadam
  4. dasyt sangat kene marah sampai demam..cian qhaliff

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009