Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 3 Jun 2016

Nak sangat ikut daddy , kan ??

 

Semalam , buat pertama kalinya Qhaliff terlibat membuat kerja blog dengan aku ! Haaaa.. Aku bawak dia.. G kelas mcm taska tuuu.. kat Mid Valley dan ke food review di Subang..

image

image

Seronok dia ! Keluar rumah jam 1 petang.. dan sampai rumah semula jam 10 malam ! Dalam kereta , dia pengsan ! Hahahahaha.. Penat.. Sampai rumah , muka penat sungguh..

“ Qhaliff penat ke ? “. Mak dia tanya..

Hanya mampu mengangguk.. Mandi , dan tidur ! Aku sneyum jer. Bagus jugak bawak dia hari ni.. Hehehehe.. Baru tau daddy keje camana !

Tapi yang job pertama , aku tak tunjuk lagi kat dia ! Hahahaha .. Aku tak bawak dia.. Kalau bawak dia , hurmm.. Tak sempat nak bergambar laaa jawabnya !

image

5 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Alololoooo sian Qhaliff, penat yee??? Hahahhaa

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Takpe laa bagi dia pendedahan..mesti seronok walaupon penat..

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum
singgah pagi

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

pendedahan awal pada Qhaliff..sebelum ke sekolah..nanti dah ke sekolah tak dapat ikut dan teman daddy lagi dah..ganti zahra pulak..hehe..

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

hahaha,, kesian qhaliff. pasni tengok samada dia serik dah nak ikut atau dia masih teruja nak ikut..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI