Nak sangat ikut daddy , kan ??

 

Semalam , buat pertama kalinya Qhaliff terlibat membuat kerja blog dengan aku ! Haaaa.. Aku bawak dia.. G kelas mcm taska tuuu.. kat Mid Valley dan ke food review di Subang..

image

image

Seronok dia ! Keluar rumah jam 1 petang.. dan sampai rumah semula jam 10 malam ! Dalam kereta , dia pengsan ! Hahahahaha.. Penat.. Sampai rumah , muka penat sungguh..

“ Qhaliff penat ke ? “. Mak dia tanya..

Hanya mampu mengangguk.. Mandi , dan tidur ! Aku sneyum jer. Bagus jugak bawak dia hari ni.. Hehehehe.. Baru tau daddy keje camana !

Tapi yang job pertama , aku tak tunjuk lagi kat dia ! Hahahaha .. Aku tak bawak dia.. Kalau bawak dia , hurmm.. Tak sempat nak bergambar laaa jawabnya !

image

5 ulasan:

  1. Alololoooo sian Qhaliff, penat yee??? Hahahhaa

    BalasPadam
  2. Takpe laa bagi dia pendedahan..mesti seronok walaupon penat..

    BalasPadam
  3. pendedahan awal pada Qhaliff..sebelum ke sekolah..nanti dah ke sekolah tak dapat ikut dan teman daddy lagi dah..ganti zahra pulak..hehe..

    BalasPadam
  4. hahaha,, kesian qhaliff. pasni tengok samada dia serik dah nak ikut atau dia masih teruja nak ikut..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009