Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 13 Jun 2016

Nasib baik ada SPINEED !


Bang… raya ni camana ? “
Hurm.. memikirkan nak pulang ke Kelantan untuk berhari raya , memang ‘memedihkan’ ! Kenapa ? Tak best ke ? Bukan pasal tak best tetapi nak harung jammed tu haa ! Sedangkan kalau tak jammed pon aku mesti 8 jam baru sampai. Ni kan pulak kalau jammed ! Mesti 12 jam ke atas punya laaa .. huhu..
Masalah aku bila harung jalan jammed ni ada dua. Mata cepat letih dan sakit belakang ! Hurmm.. Kesan dari ‘main besi’ dah terasa bila tua tua ni.. hehehe.. Maklumlah , amatur. Takde jurulatih ajar dengan cara betul. Tu jadi gitu..
Kemudian , ayah aku lak dok mengadu sakit belakang. Dia dah cecah 75 tahun usia. Kena banyak berehat dan baring. Kalau duduk saja saja pon , terasa sakit belakang..
Dan baru-baru ni , aku dapat satu mesej dari seorang rakan di Facebook. Eh , macam tau tau lak dia ni yang aku dok pikir pasal sakit belakang ni.. hehehehe..
Setelah berbual dengan dia , maka seperti yang dipersetujui , dia pon menghantar produk yang sesuai dengan masalah aku dan bapak aku tu !
Bila aku terima jer produk tu , aku terus kasi bapak aku pakai dulu. Kalau dia kata ok , memang ok la produk tu. Buat pengetahuan , bapak aku ni memang payah nak suka satu satu produk tu..Sebab tu aku kasi dia test dulu..
Kalau dia ok , baru aku test untuk aku lak ! Hehehehe..
image
image
Yer.. SPINEED ! Banyak testimoni di media sosial mengenai keberkesanan produk ni. Tu pasal aku setuju nak gunakan produk ni bila nak buat kerja di rumah dan juga memandu jauh terutama pulang berhari raya atau bila ada trip ke negeri lain..
image
Harga cuma RM90 jer. Apa kelebihan produk ni ??
  • Postur badan menarik.
    Melegakan sakit belakang.
    Nampak maco/sexy.
    Melancarkan peredaran darah.
    Kesan panjang(masa tua lebih sihat)
    Tiada side effect langsung dan selamat.
    Ringan dan selesa pada kulit

Apa yang best SPINEED INI ?


[] "STYRENE BUTADINE RUBBER" - Stirena- butadiena atau stirena -butadiena rubber ( SBR ) adalah keluarga getah sintetik yang diperolehi daripada stirena dan butadiena , Bahan-bahan ini mempunyai rintangan lelasan yang baik dan kestabilan penuaan yang baik apabila dilindungi oleh bahan tambahan. Pada tahun 2012 , lebih daripada 5.4 juta tan SBR telah diproses di seluruh dunia . MENJADIKAN PRODUK INI SANGAT TAHAN DAN BERKUALITI.


[] SPECIAL "RAD TAPE" DIDALAM BAJU - Iaitu sejenis plastik keras diseal kedalam kain bagi memastikan beban yng ditanggung berkurang. Sebab Itulah anda kurang letih ketika kerja dan melakukan aktiviti berat.
[] MUDAH LENTUR - kain yang lembut dan elastik memastikan badan anda ditarik lembut bg memastikan badan anda tidak bongkok , seterusnya memastikan postur anda lurus... Itulah ramai customer hilang sakit belakang dalam kadar segera.


[] TERDAPAT DALAM 3 VARIASI WARNA - Memberi pilihan kepada tuan , jika tuan minat hitam , biru dan putih . Mesti nampak cantik jika pakai dalam atau luar baju .Membuatkan anda ada pilihan .

[] 30 HARI JAMINAN - Dijamin satu-satunya brand yang berani memberi tukar baru dari HQ jika anda tidak berpuashati , kelebihannya anda tak perlu merisikokan duit anda pada product yang belum pasti boleh dengar masalah anda.


[] FREESIZE - Tak perlu anda risau jika berat badan bertambah atau berkurang dalam masa singkat ini dapat menjimatkan byk duit anda dr beli pelbagai saiz.


[] DESIGN YANG SIMPLE - Mudah bagi pengguna baru untuk menggunakanya , menjimatkan masa dan tenaga anda .


[] MEMPUNYAI PENGIKAT D BAHAGIAN PINGGANG - Menambah kelekatan kuat pada badan sterusnya membuatkan anda lebih selesa berdiri dan duduk.


[] PACKAGING MENARIK - Dijamin sangat cantik dan menarik , berbaloi baloi dengan harga yang korang transfer nanti.
image
image
image
Bila dah guna SPINEED ni , InshaAllah ..
  • Mengurangkan kesakitan dan membetulkan tulang belakang.
  • Perlahan-lahan ia menarik balik bahu , leher dan kepala kembali selari dengan tulang belakang.
  • Cirinya yang ringan membolehkan pemakai memakainya di dalam baju tanpa dikesan orang lain .
  • Membantu pembentukan postur badan yang sepatutnya.
  • Membantu anda lebih tinggi.
  • Dan Yang Paling Penting MEMASTIKAN anda berada postur yang betul.

Kesan dari Postur yang SALAH :
•Sakit kepala.
•Kadar pernafasan berkurangan.
•Keletihan/mudah lesu.
•Membuatkan anda nampak lebih tua .
•Sakit belakang.
•Sakit pinggang.
• Membuatkan anda MEMBONGKOK !!
image
Jenama : SPINEED
Syarikat: SAP SUPPORT SDN.BHD
Alamat: G-G07 PLAZA SURIA, JLN PJU 10/4C DAMANSARA DAMAI, 47830 PJ, SELANGOR
Facebook : sapsupportoriginal
IINSTAGRAM: sap_support
No Tel : 014 734 9478
Harga rm90
Cubalah.. Sekurang-kurangnya , kita berusaha menjaga bahagian belakang kita dari terlambat. Jangan dah kena , baru nak berubat.. Dan zaman sekarang ni ,tak kira usia dah sakit belakang. Maklumlah , aktiviti lasak kita tu tak tau bila beri kesan negatif pada tubuh badan kita. Sebaiknya jaga dari sekarang. InshaAllah.

11 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

memang nak sangat beli

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

bagus la benda ni, harga berpatutan... kena jaga tulang belakang ni, nak pakai lama woooo....

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Hurmm nyesal baca rasa nk beli plak

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Macam berminat nak cuba sebab Kak Sue memang suka sakit belakang..

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

dah lama dah teringin nak pakai,
tapi x tau mana sayu yang best dan betul2 menjadi.
thanx for sharing bro.
rasanya dah jumpa mana yg nak pakai.

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

Sesuai untuk semua peringkat umur ke ?

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

wahh menarik ni utk menjadi tulang belakang..

Jamil Hashim berkata... [Reply to comment]

tq sharing abg

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Smart pakai bnda ni..heheh

Eny Abdullah berkata... [Reply to comment]

TQ for the review.. mmg bercadang nak belikan kat husband sebab dia selalu sakit belakang...

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Ehh murah je harganya. Nak beli lah nanti. Pernah sakit belakang sampai tak leh nak berdiri, seksa.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI