Pening fikir resepi untuk minuman yogurt !

 

Arghhh.. Giliran aku lak… Nak buat camana eh ? Google cari idea , dah ! Hurmm..  Idea tu ada tapi nampak macam Chef Wan lak aku nanti.. Haishh…  Giliran kawan kawan lain dah lepas ! Giliran aku lak..

Apa eh ?? Nak letak oren ? Aiskrim ?? Hurmm.. Cam… cam … hurmm..image

Haaa.. aku tau ! Aku nak buat cam.. Haaa ! Tapi.. cam tak best jer.. Hurmm.. Cam dah biasa jer ! Ok . okkkkk.. tau dahhh ! Haaa.. Best ! Tapi… ARghhhhh..

Kena mintak pertolongan otai gak la cam ni.. Hehehe.. Tanya wife nanti apa nak buat dengan yogurt ni nanti.. Aku tau makan jer.. Resepi pon aku tau tapi otak tengah malas berfikir.. tu jadi gini haa !

6 ulasan:

  1. Sedap tu..masuk dlm Kari ayam pun best.buat tutty fruity pun nikmat

    BalasPadam
  2. masak lauk kari guna yogurt..hahaa

    BalasPadam
  3. hahahhaha tak tido malam lah ben hahaha

    BalasPadam
  4. ben kan suka masak maggi... cer buat resipi ngan maggi hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009