Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 15 Jun 2016

Pening fikir resepi untuk minuman yogurt !

 

Arghhh.. Giliran aku lak… Nak buat camana eh ? Google cari idea , dah ! Hurmm..  Idea tu ada tapi nampak macam Chef Wan lak aku nanti.. Haishh…  Giliran kawan kawan lain dah lepas ! Giliran aku lak..

Apa eh ?? Nak letak oren ? Aiskrim ?? Hurmm.. Cam… cam … hurmm..image

Haaa.. aku tau ! Aku nak buat cam.. Haaa ! Tapi.. cam tak best jer.. Hurmm.. Cam dah biasa jer ! Ok . okkkkk.. tau dahhh ! Haaa.. Best ! Tapi… ARghhhhh..

Kena mintak pertolongan otai gak la cam ni.. Hehehe.. Tanya wife nanti apa nak buat dengan yogurt ni nanti.. Aku tau makan jer.. Resepi pon aku tau tapi otak tengah malas berfikir.. tu jadi gini haa !

6 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Nak rasa plissssssss

LM berkata... [Reply to comment]

Sedap tu..masuk dlm Kari ayam pun best.buat tutty fruity pun nikmat

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Buat salad yogurt pun okeyy

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

masak lauk kari guna yogurt..hahaa

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

hahahhaha tak tido malam lah ben hahaha

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

ben kan suka masak maggi... cer buat resipi ngan maggi hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI