Bonus AIDILFITRI untuk rakyat Malaysia !

 

Lagi beberapa hari raya Aidilfitri menjelang.. Selepas beberapa hari pilihanraya berlalu.. dan tiada pilihanraya dalam bulan ini selain hari raya maka.. rakyat Malaysia dapat bonus kerajaan Barisan Nasional yang tercinta..

Sebenarnya , ramai dah jangka ini akan berlaku tetapi ada yang tak percaya..

image image

Hurm… kenapa la dinaikkan pada bulan yang rakyat akan gunakan banyak petrol ni ? Hurmm.. menyedihkan sungguh.. Walaupun kenaikkan nampak kecil tapi faham faham la.. Syawal kott ! Ke hulu ke hilir nak gi beraya ! Macam aku lak.. setiap hari aku ulang alik dari Sepang ke Cheras. Jauh kot ??? Gile punya terasa kenaikkan walaupun ciput..

Satu lagi.. bila ada kenaikkan petrol ni , ada la barang turut sibuk ikut naik..Yelah , kos pengangkutan mesti diambil kira tuuu ! Pengguna tak perasan je kot ! Yang betul betul alert.. mesti nampaknya !

Apa alasan naik kali ni ? Hehehe.. Paham paham je la kaannn… Terima kasih kerana menjadi kerajaan prihatin !

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.