Kempen Makan Makan Raya U Mobile–Ketchup #2

 

Lokasi kali ni di Sunway Piramid. Semalam , aku dah cerita dah. Boleh rujuk di entri Kempen Makan Makan Raya U Mobile–Ketchup. Cafe yang jadi pilihan adalah Caffee Bene.

Menariknya cafe ni , resepinya khas dari Korea. Memang sedap belaka !

image

image

Coffee sedap ! Huhuhuh..

Pilihan ni , kalau korang nampak Caffee Bene di Sunway Piramid ( dekat dengan H&M ) , sila beli dan rasa.. Sememangnya resepi mereka sendiri. Takda tiru mana mana punya !

image

image

Selain dari tu.. sila rasa makanan makanan di bawah ini.. Huhuuh.. Memang melazatkan sungguh laaa hai !

image

image

image

image

Kalau dah tau sedap.. Tapau la bawak balik rumah. Kasi yang tersayang rasa sama kannn.. Heheheh.. Kalau tak nak , esok sila bawak mereka ke sini ! Esok boleh breakfast atau lunch kat sini.. Huhuh.. Atau dinner ? Lepak selepas kerja pon best !

Boleh follow Fan Page mereka di Caffè Bene Sunway Pyramid. Terima kasih U Mobile kerana sudi menjemput aku dan team KBBA9.

2 ulasan:

  1. cantik yer deko menu dia kerlass

    BalasPadam
  2. waaaa!!! sedapnya!!! serius! fuh! kena bawa family datang ni! serius nampak sedap.

    www.ceritaejoy.com

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009