Mudah bila ada Tommee Tippee Express and Go Complete Kit ketika travel !

 

Aidilfitri menjelang.. si ibu bersama baby kecil , agak pening kepala ! Aku dah merasainya , dua kali ! Camana nak pulang ke Kelantan berjam jam lamanya ! Kalau jalan jammed teruk ? Mau mau 14 jam baru sampai umah mertua..  Kalau aku ngan wife je tak pe.. Tapi ni ada anak kecil yang menyusu ! Haaa.. Kena pulak , kalau susu badan takda ketika tu.. memang haru laa ! Nasib baik ada buat stok banyak banyak.. Kena gak la standby beberapa botol. Huhuhu..

Teringat dulu camana punya payah nak bawak stok dalam kereta.. sian kat wife kena prepare semua tu.. Yang sedihnya , bila dah sediakan semua tu , baby lak dah kenyang.. Susu tu acaner ?? Nak tak nak kena buang la.. sebab dah bubuh dalam botol..

Tapi sekarang , dengan adanya Tommee Tippee Express and Go , segalanya dah mudah.. Sangat mudah ! Aku dah ready untuk sambut baby no 3.. hehehe ..

image

image

image

Camana nak guna ? Mudah jer.. Jom tonton video ni..

Mudah kan? Bila beli complete set ni , korang akan dapat set seperti di bawah ini..

image

image

Amacam ? Dah ada set yang memudahkan kehidupan kita.. jangan tengok jer.. Hahahaha.. Suruh suami belikan ! Bodek jeeee .. Heheheh.. Bila lagi kan ?

Untuk info lebih lanjut , sila ke premis Mothercare berhampiran dengan atau ke KLCC , Bangsar atau Alamanda..  Sementara stok masih ada .. kena cepat wooo ! Huhuhuh.. Kenapa ? Tengah sale gitu… hehehe ..

image

Web : www.mothercare.com.my

Facebook : https://www.facebook.com/MothercareMalaysia/

Instagram : https://www.instagram.com/mothercaremalaysia/

Tiada ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009