Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 26 Julai 2016

Sedapkah Sambal Hitam Pahang ??

 

image

Hurm.. ni kali kedua aku makan sambal hitam dari Pahang. Mereka yang suka pedas , akan kata sedap ! Yang tak suka pedas , memang out la ! Huhuhu..

Ini kali kedua aku review sambal hitam buatan anak Pahang ni. Dan masing masing ada keunikan.

image

Sedapkah ?? Apa pendapat aku ??? Aku test makan dengan roti.. Huhuhu.. Orang kata giler laa ! Pedas kot ???

Camana rasanya ??

image

Krikk.. krik… nanti aku citer penuh ehhh ! Hehehehe.. Dan nak beli kat mana selepas aku makan dengan nasi panas dan nak cari pulut lemak ! Er , mana nak cari pulut lemak pulak ni ??

2 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

sedapppppppppppp

intan rh berkata... [Reply to comment]

Tak ler semua sambal hitam tu pedas, terpulang pd pembuatnya :)
Tapi yang pedas lagi la sedap kalau makan dengan nasi.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI