Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 19 Julai 2016

Selamat Tinggal Celcom ? Selamat Datang ..

 

image

Baru reload beberapa hari lepas.. pastu terima mesej ni lagi ! Adoiyai.. Lemah gini aku ! Dulu , takda la kes gini. Dulu tu , semasa Burung Hantu benar benar unlimited dan percuma ! Sekarang kena langgan lagi kalau nak unlimited ! Tu pun tak unlimited setahu aku ! Hurmmm.. Apa dah jadi ni ? Sila buat penjelasan !

Apakah aku je mangsanya ? Aku up di Facebook.. Rupanya ramai jugak yang sedar !

image

Hurmmm .. Ada lagi tuu..

image

Dan lagi..

image

image

Apa yang aku perasan.. Ada bulan tertentu , memang teruk gini. Pastu ok balik.. Ke aku punya perasaan je gitu ? Tapi yang pasti , bulan ni teruk sungguh laa..

Aku ada guna Celcom Broadband gak.. 20GB. Tu khas untuk layan youtube dan sharing internet. Tak lama gak.. 2-3 minggu .. abis ! Tapi aku tak kisah sebab mmg hari hari tengok. Tapi aku ni haaa.. Bukan pon layan Youtube.. melainkan si kecil nak tengok sesekali.. Baru aku bagi !

Hurmm.. tengok d page Celcom Xpax.. huhu.. memang ramai tengah bengang terutama part Burung Hantu ! Hurmm.. Aku nak tukar la.. Samada nak ke Umobile atau Digi.. Tapi dengar cerita Umobile offer tengah best skang ni.. Hurmm..

3 komen :

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

abg ben dok area KL ..baik guna UMobile 30gb...youtube free..memang berbaloi..tapi kalau sampai area yang coverage umobile kurang ok masak la..

Farah Ezriana berkata... [Reply to comment]

dulu sy pengguna celcom...tp start asyik xde line je wlaupn duk kt ptrajaya..so now start pkai YES 4G unlimited...xde lg masalah data abis...monthly bru rm105...sgt berbaloi

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

SS pakai ok je celcom

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI