Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 17 Ogos 2016

Aku kemaruk hoodies !

 

Hahahaha.. Pantang jejakkan kaki ke shopping mall , mata aku akan berkeliaran.. Aku sasarkan butik butik terkenal untuk melihat hoodies yang edisi terhad ! Aku dah ada PUMA ( edisi Usain Bolt ) , Harley Davidson , PUMA ( FERRARI ) , Hi-Tec , Hard Rock Cafe ( Penang , New York ) dan beberapa yang ‘biasa’ punya..

Terbaru.. baru sampai dari Ireland.. Hehehe.. Kirim kat kawan blogger yang kebetulan sedang sambung belajar kat sana.. Heheheh.. Terima kasihh !

image

Makin banyak hoodies dikeluarkan tapi nak dapat yang benar-benar rare dan unik tu payah.. design dia kat negara kita ni banyak sama jer.. Huhuh..

Contohnya .. macam bawah ni !

image

Tapi aku tak nak macam atas ni.. Nak yang ada zip ! Haaaa.. Cam kat bawah ni..

Cool kan ? Simple jer..

image image

Fuhh.. kalau dapat niii !

image

Yang pastinya.. tiap kali aku beli satu , wife akan geleng kepala ! Hahahaha.. Jawapan aku ialah..

Ni semua boleh dijadikan aset ! Nanti duit takde , leh lelong.. Rare apa ? “ .

Betul la , kan ? Nanti aku mati.. leh lelong semua tuuu ! Haaa !

0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI