Baby Merdeka ??

 

Hari ni check up lagi di Azalea Maternity Putrajaya atau Klinik Pakar  Wanita Azalea. Suka gi sini sebab mudah nak parking… nak makan.. dan layanan yang memuaskan hati aku. Tiap minggu gi pun tak pe… Duit bukan isu asalkan si isteri tak perlu menunggu lama dalam keboringan.. seperti di Klinik Kerajaan , baru baru ni kitorang pergi.. berjam jam menunggu ! Periksanya , cuma beberapa minit jer ! Hurmm.. Diorang sibuk pon.. positif !

Jumpa doktor pon , semua boleh masuk tengok ketika scan tu ! Budak budak pon kenal dah doktor yang baik hati tu.. Hhuhuh..

image

Wife diperiksa. Uri dah semakin naik tetapi menurut wife , perutnya kerap mengeras kebelakangan ni ! Kata doktor , tak lama dah tu ! Mungkin hujung Ogos atau awal September ! InshaAllah.

Baby merdeka ? Nama pon tak pilih lagi ni… Letak nama.. Ada satu nama dalam kepala aku dah ni.. Hehehe.. Cuma lom tau maksudnya lagi jer.. Hehehehe..

Sesiapa yang baru  ‘berisi’ , cepat cepat g scan kat sini.. InshaAllah , berbaloi gituuu..

9 ulasan:

  1. Semoga dipermudahkan semua urusan ya Ben..tak lama dah tu..

    BalasPadam
  2. semoga dipermudahkan segala urusan Aben dan Kakla

    BalasPadam
  3. wahh, kalau lahir 31hb baby merdeka betul ni.. semoga dipermudahkan urusan abg ben & family..")

    BalasPadam
  4. 3rd baby..tak sabar nak tunggu awak..😊

    BalasPadam
  5. moga dipermudahkan semua...anak merdeka mana thu kan

    BalasPadam
  6. dah x lama la tuh, kalau dah rasa sikit2 mengeras.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.