Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 9 Ogos 2016

Baby Merdeka ??

 

Hari ni check up lagi di Azalea Maternity Putrajaya atau Klinik Pakar  Wanita Azalea. Suka gi sini sebab mudah nak parking… nak makan.. dan layanan yang memuaskan hati aku. Tiap minggu gi pun tak pe… Duit bukan isu asalkan si isteri tak perlu menunggu lama dalam keboringan.. seperti di Klinik Kerajaan , baru baru ni kitorang pergi.. berjam jam menunggu ! Periksanya , cuma beberapa minit jer ! Hurmm.. Diorang sibuk pon.. positif !

Jumpa doktor pon , semua boleh masuk tengok ketika scan tu ! Budak budak pon kenal dah doktor yang baik hati tu.. Hhuhuh..

image

Wife diperiksa. Uri dah semakin naik tetapi menurut wife , perutnya kerap mengeras kebelakangan ni ! Kata doktor , tak lama dah tu ! Mungkin hujung Ogos atau awal September ! InshaAllah.

Baby merdeka ? Nama pon tak pilih lagi ni… Letak nama.. Ada satu nama dalam kepala aku dah ni.. Hehehe.. Cuma lom tau maksudnya lagi jer.. Hehehehe..

Sesiapa yang baru  ‘berisi’ , cepat cepat g scan kat sini.. InshaAllah , berbaloi gituuu..

9 komen :

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Semoga dipermudahkan semua urusan ya Ben..tak lama dah tu..

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

dh tak lama lagi dh tu..

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

semoga dipermudahkan urusan

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

semoga dipermudahkan segala urusan Aben dan Kakla

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

wahh, kalau lahir 31hb baby merdeka betul ni.. semoga dipermudahkan urusan abg ben & family..")

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

3rd baby..tak sabar nak tunggu awak..😊

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

moga dipermudahkan semua...anak merdeka mana thu kan

Nooraini Ali. berkata... [Reply to comment]

dah x lama la tuh, kalau dah rasa sikit2 mengeras.

The Anne Ain Amtiyaj berkata... [Reply to comment]

Semoga Selamat semua 👍🏻

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI