Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 31 Ogos 2016

Bersantai sambil bekerja di Tasik Titiwangsa

 

Ada meeting. Kalau berjaya , Alhamdulillah.. Tak berjaya , tak pe.. cuba lagi ! Yang penting , usaha.. kan ? Hehehe.. Dan berkat ! Penting tuuu..

Nak tinggalkan anak anak kat umah , macam tak best. Hari ni kan cuti umum. Alang alang , bawak je la gi beriadah kat sini.. Diorang pon lama dah tak lepak keluar.. Maklumlah , daddy banyak agendanya.

Aktiviti , main belon ! Hehehe.. Ingatkan nak naik helikopter tapi… cuaca tak best lak..

image

image

image

image

Dan kemudian , basikal lak.. Murah je sewa basikal kat sini.. Memang meriah la kat sini. Aktiviti sihat penduduk ibukota. Cuti digunakan dengan sebaik baiknya. Alhamdulillah…

image

image

Kul 7 petang , balik ! Oh yaa.. Bagi yang tak kenal sapa budak laki sebelah Qhaliff tu.. dialah baby pertama yang muncul dalam entri di blog aku ni dan mendapat sambutan hangat ! Hahahaha.. Entri apa ? Entri tahun 2010 dan mendapat 111 komen !  Baca BLOG AKU TELAH DIJUAL ! 

Petang… balik !

image

4 komen :

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

seronok tengok qhaliff dan adiknya bermain bersama kawan2...memang nampak happy dan ceria

Eca Dwinky Asha berkata... [Reply to comment]

dah besar dah Ammar...
nsemboy dahh..

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Mmg best riadah di sini.. tp kos nya x best hahaha

Mrs. A berkata... [Reply to comment]

Sesuai untuk family beriadah.
Wa...dah ada helikopter untuk disewa gitew!!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI