Bersantai sambil bekerja di Tasik Titiwangsa

 

Ada meeting. Kalau berjaya , Alhamdulillah.. Tak berjaya , tak pe.. cuba lagi ! Yang penting , usaha.. kan ? Hehehe.. Dan berkat ! Penting tuuu..

Nak tinggalkan anak anak kat umah , macam tak best. Hari ni kan cuti umum. Alang alang , bawak je la gi beriadah kat sini.. Diorang pon lama dah tak lepak keluar.. Maklumlah , daddy banyak agendanya.

Aktiviti , main belon ! Hehehe.. Ingatkan nak naik helikopter tapi… cuaca tak best lak..

image

image

image

image

Dan kemudian , basikal lak.. Murah je sewa basikal kat sini.. Memang meriah la kat sini. Aktiviti sihat penduduk ibukota. Cuti digunakan dengan sebaik baiknya. Alhamdulillah…

image

image

Kul 7 petang , balik ! Oh yaa.. Bagi yang tak kenal sapa budak laki sebelah Qhaliff tu.. dialah baby pertama yang muncul dalam entri di blog aku ni dan mendapat sambutan hangat ! Hahahaha.. Entri apa ? Entri tahun 2010 dan mendapat 111 komen !  Baca BLOG AKU TELAH DIJUAL ! 

Petang… balik !

image

4 ulasan:

  1. seronok tengok qhaliff dan adiknya bermain bersama kawan2...memang nampak happy dan ceria

    BalasPadam
  2. dah besar dah Ammar...
    nsemboy dahh..

    BalasPadam
  3. Mmg best riadah di sini.. tp kos nya x best hahaha

    BalasPadam
  4. Sesuai untuk family beriadah.
    Wa...dah ada helikopter untuk disewa gitew!!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.