Dato’ Lee Chong Wei , wira sejati negara !

 

Tiada istilah tewas dalam dirinya ! Dia akan bangkit sedaya dan berlawan habis-habisan. Dan yang penting , dia tak tunjuk langsung tanda kekecewaan kecuali air mata yang mengalir..

image

Respek ! Walaupun bukan emas , tapi dia mencipta sejarah tersendiri dengan menghadiahkan Perak dalam 3 kali penampilan di pentas Olimpik ! Bukan mudah nak buat rekod gitu ! Memang kita nak emas tapi Perak juga amat bermakna buat kita !

Aku rasa Chong Wei dah boleh berehat dan bersara dan seterusnya mencari pengantinya. Mungkin dia tak berjaya membawa pulang emas tapi anak didiknya , sapa tahu kan ? Itu lebih manis dan bermakna satu hari nanti..

Tahniah  buat Dato’ Lee Chong Wei..

4 ulasan:

 1. Setuju. Bukan rezeki Malaysia... Walaupun bagaimanapun syukur Malaysia masih menang!

  BalasPadam
 2. tahniah dan terima kasih Dato' Lee Chong Wei. :')

  BalasPadam
 3. sedih..
  tahniah wira negara!

  BalasPadam
 4. Setuju. Kalah dan menang adat pertandingan, tapi yang pasti bagi cikza dia tetap juara di hati rakyat malaysia

  BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI