Dato’ Lee Chong Wei , wira sejati negara !

 

Tiada istilah tewas dalam dirinya ! Dia akan bangkit sedaya dan berlawan habis-habisan. Dan yang penting , dia tak tunjuk langsung tanda kekecewaan kecuali air mata yang mengalir..

image

Respek ! Walaupun bukan emas , tapi dia mencipta sejarah tersendiri dengan menghadiahkan Perak dalam 3 kali penampilan di pentas Olimpik ! Bukan mudah nak buat rekod gitu ! Memang kita nak emas tapi Perak juga amat bermakna buat kita !

Aku rasa Chong Wei dah boleh berehat dan bersara dan seterusnya mencari pengantinya. Mungkin dia tak berjaya membawa pulang emas tapi anak didiknya , sapa tahu kan ? Itu lebih manis dan bermakna satu hari nanti..

Tahniah  buat Dato’ Lee Chong Wei..

4 ulasan:

 1. Setuju. Bukan rezeki Malaysia... Walaupun bagaimanapun syukur Malaysia masih menang!

  BalasPadam
 2. tahniah dan terima kasih Dato' Lee Chong Wei. :')

  BalasPadam
 3. sedih..
  tahniah wira negara!

  BalasPadam
 4. Setuju. Kalah dan menang adat pertandingan, tapi yang pasti bagi cikza dia tetap juara di hati rakyat malaysia

  BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.